Mode en Kleding

Horlogebandjes maken horloges weer als nieuw

maandag, 29-1-2018  

Horlogebandjes koop je bij dé Horlogebanden Specialist ⌚️ | 9+ klantscore

Hoe bepalend horlogebandjes zijn voor het uiterlijk van horloges merk je pas op het moment dat deze versleten is. Met slijtageplekken in het bandje ziet het geheel er gewoon helemaal niet mooi meer uit en dat is natuurlijk zonde. Je kunt dan het polshorloge eigenlijk niet meer met goed fatsoen dragen naar meer officiële en nette gelegenheden, dan valt het gewoon echt uit de toon bij de rest van jouw outfit. Wat dan te doen, een compleet nieuw horloge kopen? Dat is nergens voor nodig, je kunt volstaan met het kopen van nieuwe horlogebandjes. Deze zijn namelijk redelijk eenvoudig te vervangen en zo zorg je er op een eenvoudige manier voor dat het geheel er toch weer netjes uitziet. Nieuwe horloges kopen moet je eigenlijk pas doen op het moment dat het uurwerk kapot gaat. Batterijtjes kun je immers vervangen, waardoor uurwerken echt heel lang mee kunnen gaan. Het is dan gewoon zonde om nieuwe polshorloges te kopen, terwijl dit eigenlijk nog niet nodig is. Met nieuwe horlogebandjes maak je er in feite gewoon weer een volkomen nieuw horloge van!

Diverse stijlen horlogebandjes

Nu is het zo dat horlogebandjes niet alleen een functie hebben in de zin van dat ze het uurwerk om je pols laten zitten, ze zorgen ook voor een bepaalde stijl. Dit merk je vaak pas op het moment dat je een nieuw bandje gaat gebruiken. Maar het materiaal en de kleur waar jij voor kiest, geven het geheel een eigen uitstraling. Natuurlijk is ook het klokje beeldbepalend, vooral als deze een heel opvallende kleur heeft of heel groot is, maar vlak het effect van het bandje op het geheel zeker niet uit! Ben jij zat van het horloge dat je nu draagt, vind je het er eigenlijk niet zo mooi meer uitzien? Of is jouw persoonlijke stijl veranderd en past het daar gewoon niet meer bij? Door uit de vele horlogebandjes een exemplaar te kiezen dat je wel mooi vindt en dat wel bij jouw kledingstijl van dat moment past, kun je er voor zorgen dat jouw polshorloge weer echt bij jou past. Je zorgt er dan voor dat het weer aansluit bij jouw stijl en zo ook eigenlijk weer een sieraad is om te dragen. Door te kiezen voor een van de horlogebandjes in een ander materiaal of een andere kleur, maak je er dus feitelijk een heel nieuw horloge van!

De Horlogebanden Specialist

Toen De Horlogebanden Specialist net begon met verkopen, hadden zij enkel horlogebandjes van een aantal bekende merken in hun assortiment. Maar hoe anders is dat nu! Wat voor merk jouw horloge ook heeft, je kunt eigenlijk altijd wel bij hen terecht! Zo bieden zij bijvoorbeeld exemplaren voor:

  • Cartier
  • Diesel
  • Rolex
  • Apple

Maar ook voor alle andere merken en alle merkloze exemplaren kun je bij hen goede bandjes vinden! Wil je een nieuwe horlogeband kopen, dan is het belangrijk dat je eerst opmeet welke maat jij moet hebben. Soms staat dit aangegeven op horlogebandjes en kun je dus op je oude kijken welke jij moet hebben, maar als dit niet het geval is kun je het eenvoudig zelf opmeten door de ruimte tussen de bandaanzetten te meten. Heb je de juiste breedte bepaald, dan kun je na gaan denken over het materiaal wat jouw voorkeur heeft: leer, metaal, nato strap of rubber. En dan is er nog het dilemma van de kleur die het best bij jou past. Wat jouw voorkeur ook heeft, je zult bij deze zaak altijd wel een exemplaar kunnen vinden dat daar helemaal bij aansluit. Daarom is De Horlogebanden Specialist de beste zaak om naar toe te gaan als je horlogebandjes zoekt! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.