Mens en gezondheid

Ik bracht mijn kleding naar deze wasserette in Rotterdam

maandag, 30-7-2018  

“Mijn huis wordt momenteel verbouwd en dat betekent dat ik mijn douche even niet kan gebruiken. Dat is niet een heel grote ramp, ware het niet dat ik nu ook niet mijn was kan doen. Mijn wasmachine staat namelijk bij mij in de douche en omdat er aan de afvoer gewerkt wordt, kan ik dus ook mijn kleding niet wassen. Dat is wel even vervelend en vandaar dat ik op zoek moest naar andere manieren om mijn kleding schoon te krijgen. Ik ben op een gegeven moment terecht gekomen bij een wasserette in Rotterdam. Ik woon namelijk zelf in deze havenstad en vandaar dat het mij goed leek om met deze wasserette in Rotterdam te gaan samenwerken. Ik had ook van vrienden in mijn omgeving gehoord dat wanneer ik een goede wasserette in Rotterdam zocht, ik een keer op de site van Wassalon-Rotterdam.nl moest gaan kijken. Deze site heb ik dus ook meteen maar even bekeken en ik vond het heel erg prettig om te merken wat ik hier allemaal kon vinden. Vandaar dat het voor mij ook meteen duidelijk was dat ik graag naar deze wasserette in Rotterdam zou willen gaan om te zien wat men mij hier allemaal kon bieden. Ik was blij dat ik zag dat ik hier meteen mijn was kon gaan doen en vandaar dat ik al meteen een heel goede indruk had van deze wasserette in Rotterdam. Ik ben zelfs zo tevreden over deze wasserette in Rotterdam dat ik er graag even een recensie over wilde schrijven. Ik merkte namelijk dat ik hier ook mijn kleding kon laten stomen en dat was heel erg prettig om te merken want ik wist nooit waar ik dit kon laten doen. Vandaar dat ik dus maar eens even ben gaan informeren naar de mogelijkheden die men mij daartoe bood via Wassalon-Rotterdam.nl.

In deze wasserette in Rotterdam kan men ook je kleding repareren

Toen ik mijn kleding naar deze wasserette in Rotterdam bracht, merkte ik dat er een scheur in mijn favoriete broek zat. Ik wist niet helemaal hoe dit gekomen was en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of het misschien nog te maken was. Het leuke aan deze wasserette in Rotterdam is dat men hier ook kleding kan repareren en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken hoe lang men daar doorgaans over doet. Het bleek dat dit heel snel te regelen was en vandaar dat ik mijn broek dus bij deze wasserette in Rotterdam heb achtergelaten om hem daar door een expert te laten maken. Daar was ik heel erg blij mee want ik wilde mijn broek niet graag missen. Ik kan u vertellen dat mijn broek de volgende dag alweer klaar lag bij deze wasserette in Rotterdam en dat ik hem meteen weer kon aantrekken. Ik was blij dat ik hem bij deze wasserette in Rotterdam heb gebracht want terwijl mijn was gedaan werd, ging er al een specialist mee aan de slag. Dat was heel prettig om te merken.

Mijn kleding is weer als nieuw

Wat ik heel erg prettig vond aan de service van Wassalon-Rotterdam.nl was dat men hier mijn kleding helemaal als nieuw heeft gewassen. Ik raad daarom iedereen deze salon van harte aan en wel vanwege het feit dat:

  • men hier heel snel te werk gaat
  • mijn kleding schoner is dan ooit tevoren
  • men hier ook beschikt over een kleermaker

Wilt u uw kleding laten stomen? Ook dat is mogelijk! Kijk voor meer informatie even op Wassalon-Rotterdam.nl.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.