Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik vond hier een heel goede java developer vacature

maandag, 11-2-2019  

Vorig jaar ben ik eindelijk afgestudeerd en toen was het moment gekomen dat ik op zoek moest gaan naar een baan. Ik had dit moment altijd gevreesd omdat ik zag dat veel mensen van mijn studie moeite hadden met het vinden van een goede baan. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik mij cv zo goed mogelijk kon maken en daarom heb ik tijdens mijn studie heel veel stages gedaan en heb ik er altijd voor gezorgd dat ik goede resultaten haalde. Dat heeft mij geen windeieren gelegd. Ik heb namelijk heel veel kansen benut en dat heeft ervoor gezorgd dat ik een heel mooie cv heb kunnen opbouwen. Het probleem was echter wel dat ik nergens terecht kon met dit mooie cv. Ik wilde namelijk graag een goede java developer vacature vinden, maar waar ik ook keek, overal zag ik vacatures die al tijden gesloten waren. Ik snap niet helemaal waarom bedrijven deze vacatures dan gewoon online laten staan. Ik moest daarom heel veel moeite doen om een goede java developer vacature te vinden. Omdat ik altijd erg mijn best gedaan had tijdens mijn studie, wilde ik niet zomaar op de eerste de beste java developer vacature reageren. Ik wilde namelijk een goede baan met goede vooruitzichten. Dat klinkt misschien veeleisend voor iemand die net is afgestudeerd, maar wanneer je niet meteen hoog inzet, wordt het lastig om daarna nog weer carrière te maken. Vandaar dat ik heel blij was dat ik op een gegeven moment op de site van Java-Professionals.nl terecht kwam. Deze site was alles wat ik nodig had. Als je namelijk een goede java developer vacature zoekt, dan moet je deze site zeker een keer bekijken. Het fijne aan deze site is dat men er alles aan doet om actuele vacatures te plaatsen. Dat was heel fijn om te merken en ik had daarom ook al snel een java developer vacature gevonden waar mijn hart sneller van ging kloppen.

Hier vond ik de java developer vacature die ik al tijden zocht

Toen ik eenmaal op Java-Professionals.nl ging kijken, zag ik dat je hier heel mooie aanbiedingen kunt vinden. Dat is heel fijn om te merken wanneer je lange tijd alleen maar vacatures hebt kunnen vinden die al tijden verlopen waren. Genoeg reden dus om de tijd te nemen om de juiste java developer vacature te vinden. Ik vond er uiteindelijk een die mij echt op het lijf geschreven was. Ten eerste was deze vacature beschikbaar in het zuiden van het land, en bovendien vroeg men naar toptalenten. Ik dacht dat ik de geschikte kandidaat was en ik heb daarom meteen op deze java developer vacature gereageerd. Dat kon ook heel goed want via Java-Professionals.nl kun je meteen op de java developer vacature reageren die ze presenteren. Ik had mijn cv dus al klaar en ik heb meteen een goede motivatiebrief geschreven. Ik kon deze meteen versturen en tot mijn grote geluk had ik binnen een dag al een reactie van het betreffende bedrijf. Ze wilden me graag ontmoeten en ze wilden graag meteen een afspraak met mij inplannen.

Ik heb mijn droombaan via deze site gevonden

Inmiddels heb ik het gesprek achter de rug en ik kan u zeggen dat dit heel erg goed ging: ik heb de baan gekregen. Kortom:

  • dankzij deze site heb ik een prachtige vacature gevonden
  • ik heb via deze site meteen gereageerd
  • ik heb via Java-Professionals.nl mijn droombaan gevonden

Bent u ook op zoek naar goede vacatures? Kom dan vandaag nog even naar Java-Professionals.nl kijken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.