Financiën en Verzekeringen

Informatie over incassokosten niet betalen

donderdag, 5-4-2018  

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, zult u weten dat het soms heel lastig kan zijn om de klant op tijd te laten betalen. Zelfs wanneer u een termijn aan de factuur vastlegt en dus duidelijk aangeeft wanneer er betaald moet worden, kan het zo zijn dat het niet gaat gebeuren. Het is dan ook heel makkelijk om snel te kijken naar een optie om toch uw geld te krijgen zonder dat er dure incassokosten bij moet komen. U kunt altijd eerst met de klant zelf om tafel, maar in sommige gevallen doet u dit misschien liever niet. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u veel tijd heeft gestoken in een goede zakenrelatie, maar en dat u dit niet meteen op het spel wilt zetten. Het is dan goed om niet meteen met een incassobureau aan te komen zetten, maar u moet natuurlijk wel zorgen dat u snel en zonder zorgen weer geld op uw rekening heeft staan. Het is dan verstandig om een andere manier te zoeken om toch alles snel te kunnen regelen. Kijk bijvoorbeeld even op de website debiteurenbeheer-zaandam.nl. Hier kunt u gemakkelijk en snel alles vinden wat u nodig heeft en u kunt erop vertrouwen dat alles dan snel voor u wordt geregeld. Incassokosten niet betalen is dus in de meeste gevallen een heel goed idee en samen met Debicasso Control kunt u er altijd op een goede manier uitkomen. Incassokosten niet betalen moet u altijd in overweging nemen, omdat u er veel tijd en geld aan kwijt bent en dat kunt u beter op een andere manier besteden. Het is ook zo dat u de relatie met de klant niet geheel teniet wilt doen en daarom is het handig om een derde partij in te schakelen die samen met u kan gaan kijken wat er precies moet gebeuren. Op die manier wordt u snel geholpen en is het niet zo dat u veel tijd kwijt bent. U kunt dus eenvoudig contact opnemen en alles meteen afspreken. Incassokosten niet betalen wordt hier dan ook in de meeste gevallen aangeraden. U kunt het beste de incassokosten niet betalen en eerst even contact opnemen door te bellen of door een email te sturen. U hoort dan meteen wat de opties zijn:

  • Er kan een dagvaarding worden opgesteld
  • Er kan een goede juridische procedure worden opgesteld
  • Er kunnen voor u goede afspraken worden vastgelegd

Door niet zelf aan de slag te gaan en te kiezen voor incassokosten niet betalen, heeft u veel meer tijd over om goed te werk te gaan en uw tijd te besteden aan nieuwe klanten. Het is belangrijk dat u even contact opneemt en doorspreekt wat u precies wilt dat er gedaan wordt. Er kan dan snel een goede oplossing worden gevonden.

Incassokosten niet betalen en een andere oplossing zoeken

Door snel een andere oplossing te kiezen, is het mogelijk om snel alsnog uw geld te krijgen, zonder dat u zelf veel moet gaan betalen voor de incasso. Vraag dus snel naar de opties door te bellen of door even op de website debiteurenbeheer-zaandam.nl te bekijken. Hier ziet u snel alle voordelen en kunt u snel een goede beslissing maken.

Neem vandaag nog contact op

Bij incassokosten niet betalen kan het zo zijn dat er haast geboden is. U kunt dan maar beter snel kijken wat de beste opties zijn en meteen even navraag gaan doen. Incassokosten niet betalen is dan een hele goede oplossing. Vraag ook even om goed advies en kijk zelf wat er zoal voor u geregeld kan worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.