Webwinkels en Webshops

Is uw dak al voorzien van epdm folie?

dinsdag, 7-5-2019  

Ons dak is al in geen vijftien jaar meer aangepakt en dat betekende dat wij in de loop der jaren steeds meer lekkage kregen. Dat was natuurlijk heel vervelend, maar omdat wij het geld niet hadden om een grote verbouwing door te voeren, hebben wij het maar moeten accepteren dat wij hier en daar een pannetje neer moesten zetten als het regende. Wij hebben onlangs een grote erfenis gekregen en dat betekende dat wij eindelijk konden gaan kijken naar mogelijkheden om ons dak aan te pakken. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren om een goed en stevig dak te laten aanbrengen. Wij hebben toen contact opgenomen met een specialist op het gebied van daken en deze man heeft ons dak bekeken. Hij vertelde ons dat wij alleen maar epdm folie nodig hadden om ons dak weer waterdicht te maken. Wij wisten niet zo goed wat epdm folie was en wij hebben daarom gekeken waar wij meer informatie konden vinden over epdm folie. Wij hebben toen op het internet gekeken naar de mogelijkheden om epdm folie te kopen, maar wij hadden niet meteen in de gaten waar wij moesten zijn om deze epdm folie ook te kunnen kopen. Vandaar dat wij gevraag hebben aan mensen bij ons uit de omgeving of zij wisten waar je moest zijn wanneer je goede epdm folie zoekt. Zij vertelden ons dat wij een keer naar de mensen van epdmxl moesten gaan kijken. Deze mensen hebben namelijk een heel ruim aanbod weten samen te stellen en dat was voor ons precies wat wij nodig hadden. Wij hebben hun site even goed bekeken en wij hadden al snel in de gaten dat wanneer je op zoek bent naar goede epdm folie, je op deze site moet zijn. Je kunt hier namelijk kwaliteit inkopen, zonder dat je daar veel voor hoeft te betalen. 

Deze epdm folie heeft ons dak gered

Wij hebben gekeken naar welke epdm folie wij moesten aanschaffen. Omdat wij een oud dak hebben, was het voor ons belangrijk om sterke epdm folie te kopen. Wij hebben daarom gekozen voor wat dikkere folie zodat wij zeker wisten dat ons dak goed beschermd zou worden tegen regen. Wij hebben vervolgens de specialist gevraagd oom de epdm folie te komen leggen en dat wilde hij graag doen. Hij vertelde ons dat hij het altijd prettig vindt om te werken met epdm folie en dat hij ook goed wist hoe hij dit materiaal kon aanbrengen. Wij waren dus blij dat wij binnenkort weer een goed dak hadden. 

Ons dak kan weer jaren mee

Wanneer je met epdm folie gaat werken, weet je zeker dat je er de komende decennia geen omkijken meer naar hebt. Dat is ideaal omdat wij graag van al ons onderhoud af zouden willen zijn. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede folie gekocht
  • Wij hebben hier een heel goede deal weten te sluiten 
  • Ons dak kan weer tientallen jaren mee 

Meer weten over dit materiaal? Kijk dan even op de site van het bedrijf dat ik noemde. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.