Helpdesk en Servicedesk

Is uw urenregistratie aan een update toe?

zondag, 10-11-2019  

Wij hebben een groot bedrijf en wij werken met heel veel deeltijdkrachten. Dat houdt in dat je moet zorgen dat je urenregistratie altijd goed op orde is. Dat was bij ons tot voor kort niet het geval. Dat was heel vervelend omdat wij regelmatig mensen het verkeerde bedrag uitkeerden aan het eind van de maand. Dat was soms in hun voordeel, maar meestal was het in hun nadeel en daar werden maar weinig mensen vrolijk van. Wij merkten namelijk dat de mensen dan ook eerder met de pet naar hun werk gooien wanneer zij weten dat wij de urenregistratie niet op orde hebben. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit probleem zo snel mogelijk konden oplossen. Wij hebben toen gekeken of wij een specialist in de arm konden nemen die ons kon helpen om de urenregistratie te verbeteren. Ik heb toen contact opgenomen met de mensen van teamleader.nl. Deze site werd mij aangeraden door een bedrijf bij ons in de buurt die haar urenregistratie ook verbeterd had dankzij de diensten en producten van teamleader.nl. Vandaar dat ik graag wilde weten welke mogelijkheden men hier allemaal aanbood. Wij wilden namelijk graag zo snel mogelijk onze urenregistratie in orde maken omdat wij het vervelend vonden om fouten in de uitbetaling van onze mensen te maken. Wij hebben daarom contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf en wij hebben uitgelegd wat ons probleem was en welke wensen wij hadden. Wij kregen toen te horen dat zij ons heel goed konden helpen en dat men graag voor ons aan de slag wilde gaan om ons probleem op tel ossen. Dat was fijn om te horen en wij hebben daarom gekeken waar zij mee zouden komen om onze urenregistratie te verbeteren. Wij hebben toen een heel goed programma voor urenregistratie aangeboden gekregen en wij zijn blij dat wij dit programma voor urenregistratie aangeboden hebben gekregen omdat wij op deze manier spijkers met koppen konden slaan. Dat vonden niet alleen wij prettig om te merken, maar dat viel ook in heel goede aarde bij de mensen die voor ons werken. 

Wij maken nu geen fouten meer in onze urenregistratie 

Wij hebben de mensen van teamleader.nl goed uitgelegd wat wij wilden verbeteren aan onze urenregistratie en wij zijn blij dat men toen met zo’n goede oplossing gekomen is. Deze mensen weten echt van wanten en ik ben heel blij dat wij zo’n goed programma voor urenregistratie aangeboden hebben gekregen. Wij merken nu dat wij eenvoudig de uren van onze mensen bij kunnen houden en wij merken daarom ook dat er geen fouten meer in de urenregistratie sluipen. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan raad ik u aan om een keer:

  • Naar teamleader.nl te surfen 
  • Te bekijken hoe dit bedrijf u verder kan helpen 
  • Contact op te nemen met een van de mensen van dit bedrijf om u te laten voorlichten 

Ik ben blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben want wij hebben een goede oplossing voor ons probleem gevonden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.