Bedrijven en Bedrijfsleven

Je kerstpakketten persoonlijker maken, kan dat?

maandag, 19-11-2018  

Je kerstpakketten persoonlijker maken, kan dat?Als je kerstpakketten uit wilt gaan zoeken voor je medewerkers, is er altijd de vraag hoe je dat zo leuk mogelijk voor je medewerkers kunt maken. Er zijn gelukkig al tal van mogelijkheden om je medewerkers zelf hun kerstpakketten uit te laten zoeken. Maar zijn er niet nog meer mogelijkheden om je kerstpakketten persoonlijker te maken? Wel, die zijn er zeker, want wat dacht je van de doos waar de kerstpakketten in aangeleverd worden? Die kan je zo persoonlijk maken als dat je zelf wilt en wenst. Want wil je je medewerkers in de aanloop naar de kerstdagen (waarin ze lekker genieten van vrije dagen) nog weer eens met hun neus midden in het bedrijf drukken? Of is het een beter idee om gewoon een leuke kerstdoos te kiezen en daar klein verstopt in een hoekje wellicht nog even het bedrijfslogo te plaatsen? Een ding is zeker, de mogelijkheden zijn groot, want op het gebied van kerstpakketten is de markt nog lang niet verzadigd. Naast dat je je medewerkers een pakket kunt aanbieden, kun je er ook voor kiezen ze de optie te geven: wil je een kerstpakket of kies je toch voor een goed doel? Want tegenwoordig kan je heel gemakkelijk je kerstpakket veranderen in een donatie aan een goed doel.

Kerstpakketten, ik zie door de bomen het bos niet meer

Wanneer je het lastig vindt om een juiste aanbieder te vinden voor kerstpakketten, dan kan het wellicht heel erg nuttig zijn om op de website van Kerstpakketten XL (kerstpakkettenxl.nl) te gaan kijken. Zij bieden veel pakketten aan, en hebben ze deze op prijs gesorteerd om het je gemakkelijk te maken. Wat ook bijzonder prettig is, is dat ze niet alleen de vaste prijzen gesorteerd hebben, maar ook de eventuele aanbiedingen. Wil je toch liever eerst echt zien wat de mogelijkheden zijn, dat kan ook. Ze hebben een winkel met maar liefst 600m2 aan showroom, zodat je alle pakketten zelf met eigen ogen kunt gaan bekijken. Het feit dat ze een eigen inpakcentrale en bezorgingsdienst hebben, werkt ook zeker mee – want ze hebben niet alleen een van de grootste collecties aan kerstpakketten. Mocht je onverhoopt relatiegeschenken nodig hebben? Die kun je hier ook vinden. Eén adres dus voor alle mogelijke presenten voor:

  • medewerkers
  • zakenrelaties

Een kerstpakket, daar zit alleen maar rommel in

Het is nog niet zo lang geleden dat je nog niet zoveel keuze had in kerstpakketten en zeker niet de mogelijkheid om ze zelf samen te stellen. Dan wilde het nog wel eens voorkomen dat je thuiskwam met een doos, de kinderen de doos besprongen, en vervolgens de helft ongebruikt in de kast belandde. Dat hoeft gelukkig tegenwoordig niet meer. Wel dat de kinderen het pakket uit handen grissen en gaan openen, want dat is een van de charmes van een kerstpakket krijgen als je een gezin hebt. Maar niet meer dat de helft van de producten ongebruikt in de kast komt te liggen, waarna ze de uiterste gebruikersdatum passeren en in een vuilniszak verdwijnen als de kasten opgeruimd worden. Je kunt de medewerkers zelf laten kiezen, maar je kunt ook persoonlijke pakketten samenstellen voor je medewerkers. Dat is lastiger als je een bedrijf hebt met honderden medewerkers uiteraard, maar als je een klein bedrijf hebt, dan is dat nog niet eens zo een gekke optie. Een ding is echter wel zeker, tegenwoordig kan je de leukste dingen krijgen in een kerstpakket, van pakketten die geheel op kleur gemaakt zijn, als pakketten die alleen items bevatten die € 1,- kosten. Je kunt het echt zo gek niet verzinnen of je kunt het in een kerstpakket krijgen – of stoppen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.