Vakantie en Recreatie

Kamperen met het nodige comfort via een camping met eigen sanitair

donderdag, 17-9-2020  

Kamperen is uiteraard heel leuk, maar er kleven ook nadelen aan vast. In hoeverre je last hebt van die nadelen of deze nadelen echt als nadelen ervaart, hangt uiteraard af van je eigen voorkeuren. Als je het fijn vindt om in de vroege ochtend gezellig over de camping te wandelen met een rol wc-papier, dan is het prima vertoeven op een camping. Als je er echter in de nacht vaak 1 of 2 keer uit moet en dan helemaal naar de publieke toiletten moet lopen, dan ben je er misschien vrij snel klaar mee. Je kunt moeilijk een tentje met ingebouwde toilet meenemen. Dus als je graag naar het toilet wilt kunnen zonder de hele camping over te moeten lopen, dan moet je toch al snel naar een hotel, appartement of vakantiehuisje. Als je echter op de toiletten na wel gewoon een fan bent van kamperen, dan kun je ook kiezen voor een camping met eigen sanitair. Dit kan bijvoorbeeld bij Camping de Berken. Hier heb je de mogelijkheid om een plekje te boeken waar je gebruik kunt maken van privé sanitair. Niemand anders op de camping zal dit sanitair dan met je delen. Dus als je dan in de nacht wakker wordt, dan kun je zo even naar de wc lopen. Het toilet is immers slechts een paar meter van je bed verwijderd. Tevens hoef je niet elke dag met een rol wc-papier over de camping te wandelen. Je kunt je toiletgewoontes verbergen voor je campinggenoten op deze camping met eigen sanitair. Het kan ook zo zijn dat je partner juist het publieke toilet als argument gebruikt om niet te kamperen. Dankzij de camping met eigen sanitair kun je hem of haar dus overtuigen om toch eindelijk eens mee te gaan kamperen. Hij of zij kan dan niet meer teren op het oude argument van de publieke toiletten en heeft dan in principe geen reden meer om nee te zeggen. Je kunt immers profiteren van de vrije natuur en het kamperen in een caravan of tent, maar tegelijkertijd heb je ook het comfort van je eigen sanitair. Je kunt lekker douchen, je tanden poetsen en naar het toilet gaan op deze camping met eigen sanitair. Kijk daarom snel eens op de site van campingdeberken.nl voor meer informatie over deze camping met eigen sanitair. Het eigen sanitair is overigens optioneel. Dus je kunt op deze camping met eigen sanitair ook prima kamperen zonder gebruik te maken van deze optie. Er zijn ook publieke toiletten en douches aanwezig, zodat je toch gewoon op een traditionele wijze kunt kamperen. Mocht je meer willen weten, dan kun je hieronder verder lezen of de website bezoeken. 

Een comfortabele vakantie boek je bij de camping met eigen sanitair

Als je wilt genieten van een stukje natuur en vrijheid, maar ook van het nodige comfort, dan kun je dus kiezen voor deze camping met eigen sanitair. Je kunt verder gebruik maken van vele andere faciliteiten zoals: 

  • Kinderrecreatie
  • WiFi
  • Bistro
  • Bibliotheek

Kijk snel op de site voor meer informatie

Als je meer wilt weten of meteen al wilt boeken, dan kun je terecht op de site of gewoon even contact opnemen met een medewerker van Camping de Berken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.