Transport en Logistiek

Kan ik vlakbij mijn woonplaats een opslag huren?

woensdag, 6-5-2020  

Wat de reden ook is dat je een opslag huren wilt, bij easybox selfstorage kun je overal in Nederland terecht voor opslagruimtes in alle formaten. easybox beschikt namelijk over super veel locaties, waar ze grote hallen met opslagboxen hebben. Deze zijn verkrijgbaar in 7 verschillende formaten, waardoor er dus altijd eentje bij zit die past bij de hoeveelheid spullen die jij graag wilt opslaan. Heb je bijvoorbeeld slechts enkele verhuisdozen met fotoalbums, kleding en ander kleine spulletjes, dan kan de allerkleinste box al voldoende zijn. Dit betreft de XXS opslagbox, en deze heeft een formaat van 1m2 bij 1,5m2. Deze opslag huren doe je als je slechts wat kleine spullen wilt opslaan. Er passen ongeveer 10 verhuisdozen plus een bureaustoel in. Als je het moeilijk vind om in te schatten hoe groot de ruimte moet zijn dan kun je op easybox.nl de verschillende groottes bekijken. Er staat namelijk altijd een animatie bij die je precies laat zien hoe groot de ruimte is en wat er allemaal in past. Op die manier kun je veel makkelijker inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt. In de animatie van de XXS-box zie je dat er tien verhuisdozen opgestapeld in passen (in twee rijen) met daarnaast een bureaustoel. Je kunt die opslag huren voor dezelfde items, maar die bureaustoel natuurlijk ook vervangen voor nog eens 10 verhuisdozen. Het is maar net wat je wilt opslaan, maar dan heb je in ieder geval een idee van hoe groot de ruimte precies is.

Wat kost een opslag huren bij easybox?

Een opslag huren bij easybox is voor veel mensen goedkoper dan ze dachten. Uiteraard spreekt het voor zich dat een kleine ruimte huren goedkoper is dan een hele grote, maar over het algemeen vallen de prijzen veel lager uit dan wat mensen verwachten. Wil je weten wat het kost om zo’n opslag te huren bij easybox? Vul dan even het aanvraagfomulier in op hun website, dan doen ze je een passende offerte tegemoet komen. Bij akkoord kun je deze ondertekenen en per direct die opslag huren. Rijd gewoon met al je spullen naar de easybox locatie van jouw keuze en meld je aan de balie. Daar krijg je de opslagbox toegewezen en zullen ze je alles uitleggen. Je kunt je spullen meteen kwijt en dus nog diezelfde dag een opgeruimder huis hebben.

Waarom kiezen voor een opslagruimte van easybox?

Bij easybox een opslag huren biedt je veel voordelen, namelijk:

  • Je huurcontract is zeer flexibel en op elk moment opzegbaar
  • Je spullen staan droog en verwarmd
  • Het terrein wordt beveiligd
  • Je kan het pand alleen binnen met een persoonlijke pincode
  • Alle ruimtes voldoen aan de hoogste brand- en inbraakeisen

Zoals je ziet hebben ze er bij easybox alles aan gedaan om uw spullen zo veilig mogelijk te bewaren. De terreinen worden beveiligd en het is zonder code heel lastig om het pand binnen te komen. Je kunt op maanden tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 bij de receptie terecht met vragen, maar ook je opslagbox bereiken als deze niet aanwezig zijn. Een opslag huren was nog nooit zo makkelijk, voordelig en bovendien veilig. De volgende keer dat je (tijdelijk) een aantal spullen wilt opslaan zou ik dus kiezen voor een opslag van easybox!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.