Bedrijven en Bedrijfsleven

Kantoormeubilair moet praktisch zijn

maandag, 11-12-2017  

Gespecialiseerd in kantoorinrichtingen & kantoormeubilair

Als je een kantoorruimte in moet richten, dan is functionaliteit van het kantoormeubilair natuurlijk een van de belangrijkste zaken waar jij op let. De kasten moeten een praktische indeling hebben, zodat jij er alles in kunt zetten wat je er in moet zetten. De tafels moeten genoeg ruimte bieden voor de computers en andere zaken die er op moeten staan en vaak vindt men het ook prettig als er een ladeblok bij de bureautafel zit, zodat daar wat kleine dingetjes in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast moet er natuurlijk ook voor iedereen een zitplek zijn, anders kan er niet gewerkt worden. Maar dat is niet het enige wat belangrijk is als het aankomt op kantoormeubilair, de meubelstukken moeten niet alleen handig zijn, maar ook ergonomisch. We weten allemaal immers inmiddels wel hoeveel klachten mensen kunnen krijgen van bijvoorbeeld bureaustoelen die niet goed bij hun lichaam passen en die de rug niet genoeg ondersteunen. Ook de afstelling met de tafel is van belang. Wordt er geen aandacht geschonken aan dergelijke zaken, dan krijg je op het werk al snel met uitval te maken, doordat men last krijgt van de rug, de nek en van hoofdpijn. Kantoormeubilair moet dus niet alleen handig in gebruik zijn, maar ook ergonomisch geschikt zijn.

Design kantoormeubilair

En dan is er nog een derde punt dat de aandacht verdient als het aankomt op kantoormeubilair en dat is de stijl of de uitstraling ervan. Het mag duidelijk zijn dat hier in het verleden eigenlijk geen aandacht voor was, met tot gevolg dat veel kantoorruimtes er ongelooflijk saai en soms zelfs geestdodend uitzagen. Metalen tafels en kasten waren immers de goedkoopste optie. Maar ook de deprimerendste. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel opties op het gebied van kantoormeubilair, waardoor je zeker meubels zult kunnen vinden die er heel mooi uitzien en die tegelijkertijd ook ergonomisch verantwoord en praktisch zijn. Waarom is een mooi design nu van belang? Het is van belang omdat het jouw werknemers motiveert en inspireert, je biedt hen hiermee een prettige ruimte aan om in te werken en zo zullen ze zeker met meer plezier aan het werk gaan. Maar het is ook van belang vanwege de klanten of zakenrelaties die jij in je bedrijfspand ontvangt. Je wilt hen een goede eerste indruk geven en daar speelt de uitstraling van het gebouw natuurlijk een rol bij. Ook daarom is de keus voor kantoormeubilair in een mooi design dus aan te raden.

Shiraz is het juiste adres

Vind jij al deze zaken ook van belang en zoek jij ook naar kantoormeubilair dat:

  • er mooi uitziet
  • functioneel is
  • ergonomisch is
  • van een hoge kwaliteit is?

Dan moet je absoluut naar Shiraz gaan! Zij bieden kantoormeubels aan van een zeer hoge kwaliteit in een prachtig design. Zo zorg je er voor dat alles er mooi uitziet en dat je er vele jaren plezier van zult hebben. Uiteraard is ook aan het ergonomische en functionele aspect gedacht. Een groot pluspunt van Shiraz is ook dat je er altijd terecht kunt, of je nu een groot of klein bedrijf hebt. Je kunt gewoon één meubelstuk bij hen aanschaffen, maar ook meteen een heel aantal. Zij kunnen bovendien ook voor jou een plan maken voor al je kantoormeubilair, zij kunnen een heel ontwerp voor jou maken en dit vervolgens ook voor jou uitvoeren. Ze kunnen de meubels bij jou bezorgen, monteren en het geheel inrichten. Zo heb je er zelf helemaal dus geen omkijken meer naar. Ben jij op zoek naar een goed adres voor kantoormeubilair, dan moet je dus absoluut eens een kijkje nemen bij Shiraz! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.