Bedrijven en Bedrijfsleven

Kantoren schoonmaken in Amsterdam, dat is wat wij doen

woensdag, 19-7-2017  

Kantoor Schoonmaak in Amsterdam? Schoonpand.nl

Kantoren schoonmaken in Amsterdam is waar schoonpand.nl goed in is. Het is onze specialiteit en vele kantorencomplexen hebben ervoor gekozen om met ons in zee te gaan. In deze tekst willen we u uitleggen waarom het ook voor u erg aantrekkelijk kan zijn om gebruik te gaan maken van onze diensten. We leven in een geëmancipeerde samenleving. De vrouwen bij u op kantoor kunt u natuurlijk niet naast hun normale werkzaamheden vragen om schoon te maken. De man en de vrouw zijn gelijk en iedere kantoormedewerker moet er in ieder geval voor zorgen dat hun eigen werkomgeving schoon blijft. Dat betekent niet dat iedereen zijn stukje vloer, bureau en prullenbak moet schoonmaken na een dag van hard werken. Daar trekt u natuurlijke een bedrijf van buitenaf voor aan. Dagelijks de vloeren stofzuigen, de prullenbakken legen en de kantine reinigen, het zijn taken die bij ons bedrijf horen. Bij kantoren schoonmaken in Amsterdam of elders dan denkt u ongetwijfeld aan deze voorbeelden. Maar wij gaan nog een stapje verder met het kantoren schoonmaken in Amsterdam. Wij zijn een totaalbedrijf op het gebied van schoonmaken en schoonhouden. Dat betekent dat we ook preventief schoonmaken. In de zin dat we bijvoorbeeld filters van de vaatwasmachine in de kantine of de binnenkant van uw koffiezetapparaten kalkvrij houden. En de sanitaire omgevingen waaronder de toiletten en wasbakken moeten vrij blijven van kalk en andere rommel. Er komt dus meer bij het kantoren schoonmaken in Amsterdam kijken dan u aanvankelijk zou denken.

Wilt u ons inhuren voor het kantoren schoonmaken in Amsterdam?

U staat er wellicht niet eens bij stil hoe hard er eigenlijk nog gewerkt wordt als u allang weer terug bent bij uw gezin en geniet van een welverdiende avondmaaltijd. Onze mannen en vrouwen zijn getraind en kunnen in een handomdraai ook de kantoren schoonmaken in Amsterdam die aan u toebehoren. Bent u verantwoordelijk voor het inhuren van een goede schoonmakersploeg en wilt u dit werk graag uitbesteden aan een bedrijf zodat het beter gecoördineerd kan worden? Kijk dan op onze site want bij Schoonpand bieden we een aantal voordelen:

  • Kwaliteit, uw kantoor is altijd grondig schoon en representatief,
  • Geen langlopende contracten, u bent klant zolang u dat wilt,
  • Betrouwbaarheid, afspraak = afspraak en daar wijken wij natuurlijk nooit vanaf,
  • Flexibel; dagelijks, wekelijks of incidentele schoonmaak. U geeft dit van te voren aan maar dat betekent niet dat u uw keuzes niet kunt heroverwegen. Dankzij de flexibele planning en werknemers kunnen we acuut langskomen als het nodig is!
  • Goed opgeleide, Nederlands sprekende medewerkers. Dat is belangrijk voor de onderlinge sfeer maar ook voor het leidinggeven en het verdelen van de taken. Een goed samenwerkingsverband zorgt voor efficiënte arbeid zodat ook wij kunnen besparen.

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de voorwaarden

Wilt u ook uw kantoren laten schoonmaken in Amsterdam door ons personeel? Laat dan uw kantoren schoonmaken in Amsterdam door de echt professionals. Neemt u daarom direct na het lezen van deze tekst even contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en u kunt mailen. Het is ook verstandig om het online formulier in te vullen. U kunt direct uw bedrijfsnaam, adres, contactgegevens, het onderwerp en een persoonlijk bericht invullen. Onze klantenservice zal u snel kunnen voorzien van een offerte. Die offerte is overigens geheel vrijblijvend. Pas als u daar akkoord mee gaat zullen we de kantoren schoonmaken in Amsterdam die bij uw bedrijf horen. U kunt ons ook nog eens volgen op Facebook. En ten slotte zijn we op zoek naar personeel dus vergeet niet uw sollicitatie in te sturen! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.