Bedrijven en Bedrijfsleven

Kartonnen dozen kopen?

vrijdag, 26-4-2019  

Kartonnen dozen zijn stevige verzenddozen en die kun je gebruiken voor het versturen voor al je goederen. viv levert deze verschillende kwaliteiten, namelijk enkelgolf en dubbelgolf. De eerstgenoemde kartonnen dozen zijn voor lichte en/of onbreekbare goederen die maximaal 10 kg kunnen zijn. De tweede, dubbelgolf kartonnen dozen zijn voor goederen die maximaal 40 kg wegen. viv heeft ervoor gezorgd dat alle vouwdozen volledig recyclebaar en daarnaast FCS gecertificeerd. viv heeft meer dan honderd standaard formaten in hun assortiment en daarnaast zijn de direct leverbaar. Dat komt goed uit, want als jij graag direct kartonnen dozen wilt bestelen dan kun je onder andere bij hun terecht. Als jij nog niet weet welke dozen jij nodig hebt dan is het ook mogelijk om verpakkingsadvies aan te vragen. Hoe? Dat komt zometeen aan bod. 

Heb jij verpakkingsadvies nodig voor kartonnen dozen? 

Iedereen kan op het gebied van kartonnen dozen wel advies gebruiken. Ook dat komt goed uit, want je kunt via de website verpakkingsadvies aanvragen. Als jij moeilijk keuzes kunt maken dan kun jij op deze manier hulp vragen. Dit kan op de volgende manieren:
  • Via de mail, binnen 24 uur reactie
  • Via de telefoon 
  • Via de chat 

Je kunt dus op verschillende manieren hulp vragen, dat kan zowel via de mail als via de telefoon. Maar als je dat geen fijne manier vindt dan kun je ook via de chat advies aanvragen. Voor iedereen is er dus een manier om advies in te winnen. Dus of dit nou via de mail, via de telefoon of via de chat is, informatie over kartonnen dozen kan gemakkelijk worden ingewonnen. Zo kun jij er in ieder geval voor zorgen dat jouw verhuizing soepel gaat verlopen en er geen belangrijke spullen stuk gaan. De juiste kartonnen dozen zijn aldus erg belangrijk, dat blijkt wel weer. 

Wat is de geschikte doos? 

Wat de geschikte kartonnen doos is, is soms lastig te bepalen. Het bovenstaande is dan van jou op toepassing. Verpakkingsadvies kan makkelijk worden ingewonnen als je dat wilt. Voor iedereen is er dus passend advies. Maar van belang is wel om uit te kiezen wat de geschikte doos voor jou is. Overleggen is altijd een goed idee, want je wilt toch niet dat je een verhuizing plant en jouw kartonnen dozen niet van voldoende kwaliteit blijken te zijn? Straks vallen al je breekbare spullen uit de dozen en zijn deze niet bruikbaar genoeg meer. Je wilt dit natuurlijk zien te voorkomen, win daarom op het gebied van de dozen enig advies in. De geschikte doos is bijvoorbeeld een doos met een dubbele wand, die stevig genoeg is om ook zwaarder materiaal van glas mee te vervoeren. Maar mocht je niet genoeg hebben aan een kartonnen doos alleen dan kun je ook nog verschillende bescherm- en opvulmaterialen aanschaffen om overgebleven ruimtes in de doos op te vullen. Er zijn ook nog verschillende soorten verpakkingstapes, daarmee kun je makkelijk een doos of een andere verpakking kunt sluiten. Kortom, voor iedereen is er wel iets gemaakt waarmee je veilig kunt gaan verhuizen. Dus voor wie dacht dat er weinig verschil zou zitten tussen dozen: diegene heeft het mis.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.