Marketing en Promotiemateriaal

Kassarollen

donderdag, 23-4-2015  

Bent u op zoek naar kassarollen maar hebt u werkelijk waar geen flauw idee hoe u zo snel mogelijk aan deze dingen kunt komen? Dan bent u nu eindelijk op een site aangekomen waar u vandaag nog kassarollen kunt bestellen zodat u ze morgen al in huis hebt en u uw klanten tevreden kunt stellen met topkwaliteit kassarollen en bonnetjes afkomstig van deze kassarollen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Leest u dan vooral verder want dan leggen we u uit hoe u dit vandaag nog online kunt bestellen. Wat u als eerste moet doen is toch echt eventjes op de website verder kijken, www.kassarollenfabriek.nl, de naam zegt het al: dit is de nummer een fabriek op het gebied van kassarollen en iedereen zal hier aan zijn trekken komen. Wij maken geen onderscheid tussen eenmanszaken en grote bedrijven met vele vestigingen door het hele land. Wij zijn van geen kleintje vervaard dus wilt u graag in bulk kassarollen kopen? Daagt u ons dan uit, daar houden wij wel van en u zult zien dat we genoeg kassarollen in ons magazijn hebben om aan ieders wensen te voldoen. Elke winkel, groot of klein heeft kassarollen nodig want vele klanten willen er eentje mee naar huis om alles nog eens na te lopen. Er zijn zelfs mensen die dit, vaak tot ergernis van u, al doen na het afrekenen maar aan de andere kant is het hun goed recht. Het is ook wel weer fijn als ze u erop kunnen wijzen dat bepaalde prijzen in het systeem niet op orde zijn. Zo kunt u een betere service in de toekomst garanderen waar iedereen de vruchten van kan plukken. Maar enkel de prijsvermelding op dergelijke bonnetjes is lang niet het enige dat u op de kassarollen af kunt drukken. Benieuwd wat u nog meer kunt met onze kassarollen? Leest u dan vooral verder want in de volgende alinea leggen we u dit haarfijn uit.

Heb altijd genoeg kassarollen op voorraad

Kassarollen zijn er in diverse soorten en maten. Toch leveren wij er enkel een omdat de meeste kassa’s in Nederland dezelfde afmetingen hebben. Zo kunnen we ook besparen op onkosten omdat we onze machines niet telkens hoeven te configureren. Dit standaardformaat is 80x80x12. Hopelijk voldoet dit ook aan uw wensen, anders kunt u het ons altijd laten weten hoor, dan kijken we of we iets voor u kunnen betekenen. Maar we vermoeden dat dit ook uw maat kassarollen zal zijn en dan kan het bestellen wat ons betreft van start gaan. Maar eerst zullen we verdergaan op het onderwerp van de vorige alinea. Waar kunt u zoal de kassarol nog meer voor gebruiken? Het volgende lijstje geeft alvast een eerste impressie, hopelijk zal u dit inspireren om er mee aan de slag te gaan.

 

  • U kunt het gebruiken voor marketing omdat u er in zowel zwart-wit als in kleur uw huidige acties en kortingen op af kunt drukken. Onderaan het bonnetje of op de achterkant van de kassarollen zijn bijvoorbeeld handige plekken.
  • Uiteraard staat er op vermeld wat de klant heet gekocht en hoeveel diegene er voor heeft betaald. Dat staat als een paal boeven water dat dit toch de voornaamste functie is. maar dan bent u er nog lang niet want u kunt er ook uw gegevens op zetten zoals:
    • uw adresgegevens
    • uw openingstijden
    • de naam van de medewerker
    • en ook niet onbelangrijk: hoeveel tijd diegene heeft om het product te retourneren. Dit moet in principe in combinatie met het bonnetje dus hier ziet u maar weer hoe belangrijk kassarollen voor een klant kunnen zijn.

Hoe gaat het bestellen van de kassarollen precies in zijn werk? Dat leggen we u in het volgende en tevens laatste stukje van deze tekst uit.

Bestel vandaag nog en ontvang het morgen al aan huis

Kassarollen kunt u bij ons online bestellen. Nu kunnen we ons voorstellen dat u nog andere vragen hebt. Als u eerst de kat uit de boom wilt kijken voor u overstag gaat en kassarollen gaat bestellen dan kunt u ons bellen of e-mailen. Wij beantwoorden onze vragen altijd zo spoedig mogelijk en hopelijk tot uw volle tevredenheid zodat u daarna met het bestelproces kunt beginnen. Hiervoor hebben we een online formulier op onze website geplaatst. Daarop vult u allereerst uw persoonlijke gegevens in zoals het adres van uw bedrijf en hoe we het beste met u in contact kunnen komen. Daarna geeft u aan hoeveel rollen u wilt bestellen. In een doos zitten 30 rollen en een rol bestaat uit maar liefst 75 meter papier. Aangezien een bonnetje gemiddeld 25 centimeter lang is gaan er maar liefst 300 bonnetjes van een hele rol. Op die manier kunt u ongeveer inschatten hoeveel dozen u nodig hebt. Een doos kost u slechts 199 euro en naarmate u meer dozen bestelt, des te goedkoper het totaalbedrag wordt. Dat hoort nu eenmaal bij onze service. U kunt tot maximaal 18 dozen bestellen maar als u er meer wilt kunt u dit aangeven in een e-mail of door ons te bellen. U kunt er ook voor kiezen om dan een aantal bestellingen achter elkaar te maken maar zoals u allicht kunt berekenen zijn 18 dozen een enorme hoeveelheid, zelfs voor zeer grote winkels. Ook kunt u een bestand toevoegen dat u graag wilt toevoegen aan de rol zoals uw logo. Eventueel vult u de waardeboncode in en dan gaat u akkoord met de voorwaarden. Tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.