Helpdesk en Servicedesk

Klantenservice ANWB

woensdag, 14-9-2016  

deklantenservice - klantenservice anwbVeel mensen kennen de ANWB vooral als hulpdienst bij pech onderweg. Heb jij onderweg hulp nodig, dan bel je natuurlijk niet de klantenservice van de ANWB, maar neem je rechtstreeks contact op het hun pechdienst. Dat is ook logisch, je hebt dan immers meteen iemand nodig die je weer op weg kan helpen en jouw auto weer kan repareren. Maar wat veel mensen vergeten, is dat zij ook veel meer diensten en producten aanbieden dan alleen pechhulp. En daarvoor kan de klantenservice van de ANWB natuurlijk wel goed van pas komen. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende verzekeringen bij hen afsluiten en het kan natuurlijk zo zijn dat je daar graag meer informatie over wilt. Of je hebt al een verzekering bij hen en hebt hierover een vraag, je wilt iets veranderen of je wilt een claim indienen. Dan is het natuurlijk altijd wel handig als je daarvoor contact met een helpdesk op kunt nemen. Bovendien hebben zij ook verscheidene winkels waar je diverse producten kunt kopen. Zoals met alle artikelen het geval is, kan er eens een keer iets stuk gaan. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je graag wilt weten of iets nog op voorraad is of wanneer een bepaald product weer leverbaar is. In al die gevallen kun je de klantenservice van de ANWB contacteren.

Klantenservice ANWB contacteren

Hoe kun je nu contact opnemen met de klantenservice van de ANWB? Er zijn verschillende manieren waarop jij antwoord kunt krijgen op jouw vragen, namelijk:

  • via de website
  • bij een van hun winkels
  • invullen van een contactformulier
  • bellen naar de helpdesk

De mensen van de klantenservice ANWB geven er de voorkeur aan dat je eerst even op hun website kijkt voordat je op een andere manier contact met hen opneemt. Zij hebben daar een pagina met veelgestelde vragen, waar je in veel gevallen al een antwoord kunt vinden op de vraag die jij hebt. Door daar eerst te kijken, heb jij zo snel mogelijk een antwoord en het scheelt de medewerkers veel tijd. Staat jouw vraag daar niet bij? Dan kun je natuurlijk altijd nog langs gaan bij de winkel, het contactformulier invullen of even een telefoontje plegen. Er zijn zoveel verschillende manieren om hen te contacteren, dat het je altijd wel zal lukken om op een manier die jij prettig vindt antwoorden te vinden op jouw vragen. De klantenservice van de ANWB helpt je graag goed op weg.

Contactgegevens op DeKlantenservice.nl

Als je een vraag wilt stellen of een klacht wilt indienen bij de klantenservice van de ANWB, dan is het natuurlijk wel handig als je daarvoor over de juiste contactgegevens beschikt. Bij DeKlantenservice.nl kun je deze vinden. Zij verzamelen op hun website de gegevens van helpdesks van diverse bedrijven, zodat jij altijd alle contactgegevens op een rijtje hebt. Bovendien typen ze vaak ook de telefonische keuzemenu’s voor je uit die je te horen krijgt op het moment dat je een helpdesk belt. Zo weet je meteen welke nummers jij moet kiezen. Zoek je op deze website naar ‘klantenservice ANWB’, dan zul je lezen wat hiervoor vermeld werd over de manieren waarop je met deze helpdesk in contact kunt komen. Je vindt daar meteen hun website en telefoonnummer, met daarbij vermeld wat de belkosten zijn. Je weet dan altijd waar je aan toe bent. Bovendien kun je daar ook zien hoe anderen het contact met deze helpdesk ervaren hebben. Heb jij dus een vraag of klacht voor de klantenservice van de ANWB? Ga dan eerst even naar DeKlantenservice.nl en vind daar alle gegevens die je nodig hebt om hen te kunnen contacteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.