Bedrijven en Bedrijfsleven

Klantervaring gezocht? 123Klantervaringen voor onafhankelijke meningen!

maandag, 23-9-2019  

Overal waar u online rondkijkt, zijn meningen te vinden. Iedereen heeft een mening over een activiteit, vakantiepark of aankoop. Het is belangrijk om onafhankelijke klantervaringen door te kunnen nemen, alvorens u een aankoop wilt doen. Om de betrouwbaarheid te kunnen garanderen van een webshop of bedrijf, zijn reviews dus cruciaal. Alvorens u een aankoop of boeking gaat doen, kan het nooit kwaad om een kort onderzoek te houden. Aangezien het internet oneindige mogelijkheden biedt, zijn er regelmatig voorbeelden te noemen, waar bedrijven of diensten niet naar behoren verliepen. Bij het doornemen van een klantervaring is het belangrijk om bovendien rekening te houden met de actualiteit. Aan eventuele problemen kunnen bedrijven bijvoorbeeld keihard hebben gewerkt de afgelopen tijd. Een onderzoek van drie minuten kan al leiden tot een betere beslissing. 123klantervaringen is een platform speciaal voor meningen van klanten en wij staan graag voor u klaar!

Klantervaring gezocht

Online is hedendaags een ander woord voor oneindige mogelijkheden. Webshops komen en gaan en bieden uiteenlopende producten aan. Voor u een aankoop besteld, is het belangrijk om te weten of de webshop wel betrouwbaar is. Met een klein onderzoek van circa 3 minuten, kunt u normaliter al vele klantervaringen tegenkomen over de betreffende webshop. Bovendien zijn webwinkels tegenwoordig vaak aangesloten bij een keurmerk, zoals Thuiswinkel Keurmerk of Webwinkelkeur. Dit keurmerk biedt meer garantie voor een veilige aankoop. Uiteraard zijn er nog diverse keurmerken te onderscheiden. 123klantervaringen checkt bedrijven op een aantal punten, alvorens een bedrijf wordt vermeld op ons platform van bedrijven die betrouwbaar zijn. Enkele controle punten voor de betrouwbaarheid van een bedrijf zijn:

  • Positieve klantervaringen bij 123klantervaringen;
  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • Mogelijkheid om te betalen met iDeal;
  • Adresinformatie vestiging makkelijk te vinden;
  • Realistische prijzen.

Tips online veilig aankopen doen

Naast de betrouwbaarheid van een webshop zijn ook de meningen en ervaringen van andere klanten belangrijk. Deze reviews geven u inzicht in wat u mag verwachten van een webshop of een bedrijf. Op deze wijze leert u de mogelijkheden beter kennen en weet u hoe een bedrijf eventueel omgaat met problemen of op welke wijze de klantenservice u verder zal helpen wanneer er iets mis gaat. Klantervaringen zijn doorgaans nooit geheel positief. Er zijn altijd mensen die valse reviews plaatsen of zonder reden ergens negatief over zijn. Waar mensen werken, zullen er ook altijd fouten worden gemaakt. Het is dus niet realistisch om een webshop af te rekenen op slechts enkele mindere reviews. Neem daarom de tijd om klantervaringen grondig door te nemen. Is er sprake van een structurele negatieve recensiestroom? Dan kunt u er vanuit gaan dat u beter opzoek kunt gaan naar een andere webshop. Op ons platform maken wij een onderscheid tussen vier belangrijke factoren om te beoordelen of een webshop of bedrijf gezond is:

  1. Klantvriendelijkheid: professionele manier geholpen/ werd u gehoord en vriendelijk geholpen?
  2. Prijs/Kwaliteit: was het geld het waard/goede kwaliteit? Zou u andere mensen aanraden om dit product juist bij dit bedrijf te kopen?
  3. Verzending: hield het bedrijf zich aan de afgesproken levertijd en was uw bestelling goed verpakt? Belangrijker nog, kwam de bestelling heel aan?
  4. Service: hoe vond u de service over het algemeen? Heldere communicatie en notificaties? Heeft u na aankoop nog contact gehad, en hoe ging dat?

Het is dus belangrijk om een paar minuten de tijd te nemen, alvorens u een bestelling plaatst online. Bekijk voor meer informatie over klantervaringen onze website; 123klantervaringen.nl of neem bij vragen contact met ons op. 123klantervaringen voor meer betrouwbaarheid en veiligheid online!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.