Bedrijven en Bedrijfsleven

Kluis kopen

donderdag, 28-6-2018  

Een kluis kopen, het klinkt misschien wat overdreven, maar het kan in veel gevallen een zeer goed idee zijn. Natuurlijk is het voor ondernemers verstandig om hierover te beschikken, helemaal als er vaak veel geld op de zaak aanwezig is. Maar ook als je geen winkel hebt en facturen altijd via de bank geregeld worden, is het hebben van een dergelijk object een aanrader. Je hebt immers hoe dan ook belangrijke stukken die je goed moet beschermen. Je kunt dan denken aan al je papierwerk voor je onderneming, maar ook aan je externe harde schijf waarbij jij je back-ups maakt. Een kluis kopen is verstandig, omdat je hiermee deze voor jouw bedrijf zo belangrijke zaken goed kunt beschermen tegen diefstal en brand. Zo is de kans een stuk kleiner dat je zaken van belang kwijtraakt en voor de continuïteit van jouw bedrijf is dat erg belangrijk. Overweeg daarom zeker of een kluis kopen voor jouw onderneming belangrijk is, in veel gevallen zal het antwoord daarop zeker ja zijn!

Kluis kopen voor particulieren

Maar niet alleen voor bedrijven is een kluis kopen aan te raden, ook particulieren kunnen hier zeker baat bij hebben. Nu denk je misschien, ik heb helemaal geen waardevolle spullen, dus wat zou ik er in op moeten bergen? Maar denk dan nog eens na over je definitie van waardevol. Vaak denken we daarbij enkel aan zaken die een grote materiële waarde hebben, zoals dure sieraden en kunst. En die heeft natuurlijk lang niet iedereen. Maar wat we wel allemaal hebben, is zaken van emotionele waarde. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je foto’s, uit je eigen kindertijd of exemplaren uit de tijd dat jouw kinderen klein waren. Dit zijn zaken die je graag wilt behouden, die je het liefst nooit kwijt zou willen raken. Door te kiezen voor een kluis kopen, kun je ze beschermen. Je kunt dan bijvoorbeeld, bij de nieuwe foto’s die je digitaal gemaakt hebt, ervoor kiezen om deze allemaal te kopiëren op een externe harde schijf en deze vervolgens veilig op te bergen. Van de oudere foto’s heb je waarschijnlijk nog negatieven, dan kun je deze inscannen of gewoon fysiek opbergen in kluizen. Zo kun je jouw fotoalbums gewoon bij de hand houden, maar ben je niet alles kwijt op het moment van een inbraak of brand. En dit is natuurlijk slechts een voorbeeld, er zijn meer zaken die je graag veilig wilt bewaren en waarvoor een kluis kopen aan te raden is.

Diverse varianten bij Allesveilig.nl

Als jij een kluis kopen gaat, waar moet je dan op letten en welke punten moet je overwegen voordat je een aankoop doet? Er zijn verschillende aandachtspunten, te weten:

  • wil je bescherming tegen inbraak of brand of tegen beide?
  • hoeveel wil je er in opbergen?
  • wil je een losstaand model of een inbouwexemplaar?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden, dus het is goed om eerst eens jouw wensen op een rijtje te zetten en informatie in te winnen over de verschillende opties die je hebt. Een heel grote kluis kopen, terwijl je alleen maar wat waardepapieren en sieraden op wilt bergen, dat is natuurlijk niet nodig. Ook moet jij natuurlijk rekening houden met het budget dat jij hebt. Een brandwerend model is bijvoorbeeld in verschillende gradaties te krijgen, sommige zijn bestand tegen veel hogere temperaturen dan andere, wat natuurlijk ook gevolgen heeft voor de vraagprijs. Zet dus jouw wensen eens voor jezelf op een rij en ga vervolgens naar Allesveilig.nl. Zij bieden een heel ruim assortiment en je kunt bij hen dus voor verschillende soorten kluizen terecht. Daardoor kun je bij hen altijd een kluis kopen die helemaal bij jou past!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.