Marketing en Promotiemateriaal

Koffiekopjes bedrukken voor het achterlaten van een positieve indruk

woensdag, 13-12-2017  

Alles draait in de commerciële wereld om het imponeren van de (potentiele) klanten en gasten. Je moet jezelf en je bedrijf dus op één of andere manier onderscheiden van de rest. Het is hierbij belangrijk dat je zowel kijkt naar de grote zaken als de kleine zaken. Als je bijvoorbeeld aan de slag gaat met de promotie van je restaurant, dan kun je dat grootst aanpakken via advertenties, internet en officiële openingen. Je wilt dat je opgemerkt wordt en dus mag je best wat herrie maken. Als je mensen maar nieuwsgierig worden, dan heb je in ieder geval al één slag gewonnen. Als je net begint is het dus een idee om de nieuwe aspecten van je onderneming te benadrukken. Als je al langer aan de weg timmert, dan kun je je aandacht richten op datgene waarmee je je al jaren mee hebt weten te onderscheiden. Dit zijn allemaal strategieën die op het grotere niveau plaatsvinden. Vervolgens moet je als het ware terugkeren en ook naar je bedrijf zelf kijken. Je moet hierbij niet zozeer gaan nadenken over promotie, maar je moet juist de aandacht richten op de uitstraling en de indruk die je wilt maken op de gasten. Je kunt mensen wel met veel bombarie naar je restaurant lokken, maar als dat restaurant zelf vervolgens totaal niet in de smaak valt, dan kun je mensen slechts eenmaal uitnodigen. Daarna komen ze niet meer terug. Hoe meer je je restaurant in een positief daglicht plaatst, des te groter wordt de noodzaak om ervoor te zorgen dat het restaurant niet teleurstelt. Dat betekent dat je aan alles aandacht moet besteden en dus ook aan de koffiekopjes. Deze koffiekopjes kun je bijvoorbeeld bedrukken. Maar het is in ieder geval belangrijk dat je gebruik maakt van één soort servies en niet van alles door elkaar gaat gebruiken. Als je dus koffiekopjes gaat bedrukken, dan moet je ervoor zorgen dat je ook echt alle koffiekopjes gaat bedrukken. Je kunt niet aan 8 gasten koffie serveren en vervolgens slechts 4 van de 8 een koffiekopje met logo aanbieden. Het zal waarschijnlijk geen onderwerp van gesprek worden, maar een dergelijke kleine slordigheid blijft wel hangen en heeft hoe dan ook invloed op de ervaring van de gasten. Je wilt immers 100% scoren en dus moet je ook aan alles aandacht besteden. Dat betreft dus niet alleen het decor en het eten, maar ook zeker de presentatie én de koffiekopjes. Mocht je koffiekopjes nodig hebben en wil je deze koffiekopjes bedrukken, dan kun je terecht op barista-hotelware.com.

De beste manier om koffiekopjes te bedrukken

Als je aan de slag wilt gaan met koffiekopjes bedrukken, dan heb je natuurlijk geen tijd om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast heb je ook geen idee hoe dat moet en je hebt de noodzakelijke techniek niet voorhanden. Dus de beste manier om toch koffiekopjes te bedrukken zonder dat het je teveel tijd kost is via het internet. Via barista-hotelware.com kun je eerst een gratis proefdruk laten maken, zodat je weet hoe de koffiekopjes eruit komen te zien. Als je tevreden bent, dan kun je meerdere koffiekopjes laten bedrukken. Je kunt uiteraard zelf een keuze maken uit een ruim assortiment van kopjes, glazen en mokken. Vervolgens wordt alles natuurlijk netjes bij het restaurant afgeleverd.

Het assortiment van barista-hotelware.com

Je kunt koffiekopjes laten bedrukken, maar het assortiment bestaat uit meer dan alleen koffiekopjes. Je kunt ook denken aan:

  • Theeglazen
  • (water)glazen
  • Mokken
  • Latte Macchiato

Al deze artikelen kun je bestellen en laten bedrukken via de website van Barista Hotelware.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.