Bedrijven en Bedrijfsleven

Kom een keer langs bij onze kaasboerderij!

woensdag, 2-5-2018  

Bent u een liefhebber van authentieke producten en vindt u het leuk om te zien hoe producten gemaakt worden? Kom dan een keer langs bij onze kaasboerderij. Wij zijn deze kaasboerderij een aantal jaar geleden begonnen omdat wij het leuk vonden om lokale producten te gaan vervaardigen. Wij hebben daarom een kaasboerderij opgericht en deze loopt nu al vele jaren als een trein. De kracht van onze kaasboerderij is dat wij er alles aan doen om biologisch te werken. Wij vinden het namelijk belangrijk om met goede producten te werken en wij merken dat onze klanten dat heel erg waarderen. Mocht u daarom zin hebben om een keer bij ons te komen kijken hoe wij te werk gaan, dan bent u altijd van harte welkom om een keer te komen kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij staan altijd voor u klaar om u te ontvangen. Uiteraard kunt u in onze kaasboerderij ook een kaas komen kopen. U zult zien dat wij u vele soorten kaas kunnen aanbieden. Mocht u ze eerst graag even willen proeven, dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Wij hebben altijd wel ergens een bordje staan met allerlei heerlijke blokjes kaas en wij nodigen u dan ook van harte uit om een keer bij ons langs te komen en om van al dit lekkers te genieten. Wij leggen u ook graag uit wat wij allemaal doen in onze kaasboerderij. U zult zien dat wij altijd kleinschalig werken en dat wij daardoor heel bijzondere producten kunnen produceren. Wilt u graag een keer met uw kinderen langskomen? Dan heten wij u van harte welkom! Wij vinden het altijd leuk om nieuwe mensen in onze kaasboerderij te ontvangen dus wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen ontmoeten. Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden even op onze site Kaasboerderij-Geingenoegen.nl. U kunt hier namelijk veel meer te weten komen over ons bedrijf.

Onze kaasboerderij is volledig autarkisch

Wij werken graag met producten die wij zelf hebben verbouwd. Inmiddels heeft dit ertoe geleid dat wij op onze kaasboerderij helemaal autarkisch kunnen werken. Dat betekent dat alle producten die wij gebruiken voor onze kaas, van eigen bodem komen. Wij beschikken namelijk over een aantal koeien die ons de melk leveren die wij nodig hebben om goede kaas te maken. Wij zorgen er voor dat deze koeien alles krijgen wat ze nodig hebben. Zo bieden wij hen goede grassen en leveren wij hen in de winter goed hooi. Hierdoor kunnen deze koeien goede melk voor ons maken en dat proeft u meteen wanneer u een keer komt genieten van onze heerlijke kaas. Wij weten precies hoe wij de smaak optimaal kunnen maken en wij hopen daarom ook dat u snel een keer wilt komen proeven op onze kaasboerderij. Mocht u graag een keer iets bij ons willen komen kopen, dan nodigen wij u uit om even op onze site te komen kijken naar onze adresgegevens. Wij staan voor u klaar om u meer te vertellen over de kazen die wij iedere dag weer opnieuw maken. Wij hopen dan ook dat u snel een keer bij ons langs wilt komen.

Kom een keer kijken op onze boerderij!

Wij vinden het belangrijk dat ook kinderen weten hoe bijvoorbeeld kaas gemaakt wordt. Wij werken altijd volledig biologisch en hebben daardoor ons eigen productieproces helemaal onder controle. Zo kunnen wij:

  • precies de kaas maken die wij graag willen maken
  • de garantie voor onze klanten dat wij altijd biologisch werken
  • een uniek bedrijf weten op te richten

Wij hopen u een keer op onze boerderij te mogen ontvangen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.