Bedrijven en Bedrijfsleven

Kom genieten in dit restaurant in Drenthe

maandag, 27-11-2017  

Brasserie Zuiddrenthe, heel streekeigen

Lekker genieten van het Drentse landschap? U bevindt zich in Erica, aan het einde van de Hondsrug waar het heerlijk vertoeven is in dit prachtige bos- en veenlandschap. Kom bij ons een dagje golven en geniet later van een bijzonder menu in ons restaurant in Drenthe. Wilt u enkel komen eten in dit restaurant in Drenthe? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Kijk voor het actuele menu eens op zuiddrenthe.nl. U vindt daar alle informatie over het restaurant in Drenthe dat tevens en resort is. Wat bedoelen we met resort? Dat houdt in dat u naast een overweldigend diner ook kunt blijven overnachten in ons hotel. En u kunt delen afhuren voor een bijzondere conferentie of om een bruiloft te vieren. Tevens beschikken we over een prachtige golfbaan, een wellness kuuroord met alles er op en er aan en er is in de omgeving van alles te doen. Breng een bezoekje aan Wildlands, het vernieuwde dierenpark in Emmen of ga een dagje wandelen en/of fietsen door de prachtige bossen die er in deze streek te vinden zijn. Er zijn genoeg hunebedden te vinden net als de beruchte jaknikkers waarvan er in Schoonebeek nog een als monument te bewonderen is. Maar in deze tekst willen we graag even de aandacht vestigen op een onderdeel van dit resort: het geweldige restaurant in Drenthe.

Er staat altijd wel wat nieuws op de kaart van dit restaurant in Drenthe

Als u op zoek gaat naar een restaurant in Drenthe, dan komt u waarschijnlijk al snel bij ons uit. Want wij doen er alles aan om Drenthe op de kaart te zetten. Dat bedoelen we letterlijk in de zin dat u diverse ingrediënten uit deze streek voorgeschoteld krijgt. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Fruit van de kwekerij bij ons om de hoek,
  • Kruiden uit onze eigen kruidentuin,
  • En groente van de boer een paar kilometer verderop.

Of u nu een avondje uit bent of uw huwelijk bij ons viert, er is in dit restaurant in Drenthe genoeg lekkers te vinden voor het gehele gezelschap. In een overwegend Hollandse en Franse keuken hebt u de keuze tussen 2-gangen maar ook 5-gangen diners. Dus er is voor ieder wat wils te vinden en u kunt het zo luxe maken als u zelf wilt. Na een dagje sporten, feest vieren of heerlijk uitrusten in de sauna en pedicuresalon bent u wel toe aan een versnapering. Laat u de hele dag in de watten leggen, dus ook in ons restaurant in Drenthe. U gaat er beslist geen spijt van krijgen dat u voor ons gekozen hebt. Overigens kunt u in deze brasserie niet alleen dineren, we bieden u tevens een sprankelende lunch aan. U bent het gehele jaar welkom in ons restaurant in Drenthe net als in de rest van dit resort. De kaart veranderd mee met het seizoen dus er staat altijd wel een nieuw gerecht op wat u echt eens moet proberen!

Blijft u ook een nachtje slapen in ons hotel?

Of het nu gaat om een evenement, conferentie, personeelsfeest of een diner voor twee, bij dit restaurant in Drenthe bent u te allen tijde aan het juist adres. Uiteraard is het wel zo verstandig om vroegtijdig te reserveren. U vindt onze contactgegevens op de site staan dus bel en mail nu direct. Ook op Facebook vindt u ons terug. Daar ziet u diverse foto’s van het restaurant en de gerechten. Staat het water u in de mond? Vergeet ons dan niet te volgen en stuur via Messenger een berichtje als u wilt reserveren. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.