Vrije tijd en Hobby

Kom genieten in ons cafe in Vianen!

donderdag, 5-4-2018  

Bent u op zoek naar een mooi cafe in Vianen? Dan willen wij u graag van harte welkom heten in Zas-en-Fratsen.nl. Hier staat eigenaar Jan Kees voor u klaar om u een prachtige ochtend, middag of avond te bezorgen. U bent van harte welkom in dit uitermate sfeervolle cafe in Vianen waar u niet alleen een heerlijk kopje koffie kunt krijgen, maar waar u ook heel goed terechtkunt voor een overheerlijke maaltijd. Deze worden iedere keer weer verandert zodat u in ons cafe in Vianen altijd heerlijk kunt genieten. Wij zijn zeer geschikt voor mensen die even lekker met vrienden willen bijpraten over de dagelijkse gang van zaken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is even naar ons cafe in Vianen te komen en wij zullen er vervolgens voor zorgen dat u lekker de boel de boel kunt laten. Jan Kees zal u een kopje koffie serveren en wanneer u graag wilt, kan hij u ook voorzien van een heerlijk vers gebakje. Mocht u daarom binnenkort een keer in de buurt van Amersfoort zijn, kom dan een keer naar ons cafe in Vianen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn en wij zorgen er graag voor dat u een goede tijd zult beleven in ons cafe in Vianen. Wij willen u daarom graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk alvast een paar foto’s van onze gelegenheid vinden en u zult zien dat wij u heel veel moois te bieden hebben. Ons cafe in Vianen is uitermate sfeervol ingericht en kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Heeft u een feestje te vieren? Kom dan ook naar ons cafe in Vianen. U kunt deze locatie namelijk ook afhuren wanneer u dat graag zou willen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn dus wij hopen u snel een keer te mogen spreken over de wensen die u heeft. Wij zullen ervoor zorgen dat u het krijgt zoals u graag zou willen.

U bent van harte welkom in ons sfeervol cafe in Vianen!

Wij hopen dat u snel een keer langs wilt komen in ons cafe in Vianen voor bijvoorbeeld een kopje koffie, of wanneer u daar meer zin in heeft, een heerlijk koud biertje. Wij hebben diverse soorten op de tap en tevens hebben wij vele soorten bieren op fles. Wij kunnen u daardoor precies dat bier geven waar u zin in heeft en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen in ons cafe in Vianen. Wij staan altijd voor u klaar om u een onvergetelijke tijd te bezorgen. Kijk even op onze site Zas-en-Fratsen.nl om te zien wat wij voor u kunnen doen. Wij garanderen u dat wij u goed zullen verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd? Wij maken heerlijke pompoenragout voor u. Like daarom onze Facebookpagina even en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Zas-en-Fratsen.nl. Wij hopen dat wij u snel een keer in ons cafe in Vianen zouden mogen ontvangen. Wij hebben de koffie voor u klaar staan!

U kunt ons ook inschakelen voor een (besloten) feest

Wanneer u onze locatie graag wilt gebruiken voor het geven van een feest, dan zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen voor u:

  • een feest organiseren met bijbehorende hapjes en drankjes
  • een band regelen wanneer u dat graag zou willen
  • een licht- en geluidsinstallatie verzorgen

Wij hopen u snel een keer persoonlijk te mogen spreken in ons sfeervolle cafe in Vianen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.