Dieren en Toebehoren

Kom met uw hond naar ons trimsalon in Eindhoven

dinsdag, 1-5-2018  

Net als mensen, moeten honden zo nu en dan een keer naar de kapper. Wij willen u graag uitnodigen om een keer met uw hond naar ons trimsalon in Eindhoven te komen. Wij kunnen u namelijk helpen om uw hond weer helemaal mooi te maken. Vaak kunnen wij dit al op heel korte termijn doen. Mocht u daarom momenteel op zoek zijn naar een goed trimsalon in Eindhoven, dan willen wij ons graag even aan u voorstellen. Wij hebben namelijk een trimsalon in Eindhoven en wij staan altijd open voor nieuwe klanten. Wij kunnen u en uw hond vele behandelingen bieden en wij hopen dan ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen in ons trimsalon in Eindhoven. Wij kunnen uw hond wassen, knippen en föhnen en ook kunnen wij bijvoorbeeld de nagels van de hond knippen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw hond weer vele maanden netjes is en wij hopen dan ook van harte dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om een afspraak met ons in te plannen. Wij zorgen er namelijk graag voor dat uw hond weer helemaal netjes wordt. Onze medewerkers weten precies wat nodig is om uw hond optimaal te verzorgen. Zij hebben namelijk allemaal een gedegen opleiding gevolgd en dit ook met succes weten af te ronden. Daarnaast volgt ons personeel cursusdagen zodat zij goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Mocht u graag een keer met uw hond naar ons trimsalon in Eindhoven willen komen, dan bent u van harte welkom om een afspraak met ons te komen inplannen. Wij zullen ervoor zorgen dat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden in ons trimsalon in Eindhoven even op onze site. Deze is onlangs nog geheel vernieuwd waardoor u nog sneller kunt zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Het adres van onze site is Trimsalon-Nikki.nl. Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen.

Wij geven uw hond een totaalbehandeling in ons trimsalon in Eindhoven

Het maakt ons niet uit welk soort hond u heeft; u bent altijd welkom in ons trimsalon in Eindhoven om uw hond door ons te laten behandelen. Wij hebben bijna alle soorten honden al wel een keer mogen behandelen en wij zullen er dan ook voor zorgen dat uw hond krijgt in ons trimsalon in Eindhoven wat het nodig heeft. Het is namelijk zo dat iedere hond weer anders is en vaak zien wij dat bepaalde rassen dezelfde problemen hebben. Zo zien we dat langharige honden vaak last hebben van klitvorming. Wij kunnen deze klitten eenvoudig verwijderen in ons trimsalon in Eindhoven en wij hopen dan ook dat wanneer u merkt dat uw hond last heeft van klitten, u een keer een afspraak met ons zou willen inplannen. Wij staan te allen tijde voor u en uw hond klaar om u te helpen, dus kom snel een keer naar onze site Trimsalon-Nikki.nl voor het maken van een afspraak.

Bekijk onze voor en na foto’s op onze site

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor uw hond kunnen betekenen? Kijk dan even op onze site. Hier kunt u namelijk foto’s zien van honden voor en na hun behandeling. Kortom:

  • wij kunnen uw hond knippen
  • wij kunnen uw hond kammen
  • wij kunnen uw hond föhnen

Wij hopen u snel een keer te mogen helpen. Onze mensen staan altijd voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.