Mens en gezondheid

Kom naar de kinderkapper in Venlo!

dinsdag, 1-5-2018  

Voor sommige ouders is het een ware crime om met hun kinderen naar de kapper te moeten. Kinderen vinden het vaak moeilijk om lang stil te zitten en dit kan leiden tot heel veel onrust en een kapsel dat niet helemaal geworden is wat u graag zou willen. Vandaar dat wij ons graag even aan u willen voorstellen. Wij zijn namelijk een professionele kinderkapper in Venlo en wij kunnen u heel goed helpen om uw kind een goed kapsel te geven. Wij weten namelijk precies hoe wij als kinderkapper in Venlo met kinderen om moeten gaan en wij hebben dus ook een bodemloze doos met trucs om uw kind bij de les te houden. Wij heten u daarom van harte welkom om een keer naar ons als kinderkapper in Venlo te komen. Wij kunnen uw kind het kapsel geven dat u graag zou willen, maar wij kunnen ook met het kind tot een mooi kapsel komen. Kinderen hebben vaak namelijk heel leuke ideeën en deze voeren wij graag uit. Kom daarom een keer kijken wat wij allemaal als kinderkapper in Venlo voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij willen u daarom ook vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk allerlei interessante informatie over ons vinden en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen aantreffen. Kijk even op Kapzoneskapper.nl om te zien waar wij precies gevestigd zijn als kinderkapper in Venlo. Wij raden u aan om even een afspraak met ons in te plannen zodat wij u meteen kunnen helpen wanneer u bij ons de salon binnen komt lopen. Aarzel daarom ook vooral niet heel veel langer meer en kijk even wat wij allemaal voor u kunnen doen. Al onze mogelijkheden als kinderkapper in Venlo vindt u namelijk ook op onze site. Mocht u meteen een afspraak willen maken met ons als kinderkapper in Venlo, dan kan dit uiteraard ook via onze site. Kijk dus vandaag nog even op Kapzoneskapper.nl.

Als kinderkapper in Venlo weten wij uw kind bij de les te houden

Wanneer u een afspraak maakt met ons als kinderkapper in Venlo, zullen wij ervoor zorgen dat uw kind een prachtig kapsel krijgt aangemeten. Hoe wij dit doen? Door uw kind bezig te houden! Wij hebben namelijk een dvd-speler in onze zaak en uw kind mag een dvd kiezen. Ook mag uw kind natuurlijk zelf zijn of haar favoriete DVD meenemen naar ons als kinderkapper in Venlo. Mocht u daarom momenteel nog op zoek zijn naar een kinderkapper in Venlo die ook echt goed met kinderen om kan gaan, dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij willen u daarom van harte uitnodigen om een afspraak bij ons te komen inplannen. Wij zorgen er graag voor dat wij de limonade klaar hebben staan voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze salon? Kijk dan even op onze site Kapzonekapper.nl om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Wilt u zelf ook graag geknipt worden?

Wilt u zelf ook graag even worden bijgeknipt? Dat kan natuurlijk! Wij heten namelijk niet alleen uw kind, maar ook u welkom in onze salon. Wij kunnen u helpen met:

  • het knippen van uw haar
  • het verven van uw haar
  • het goed en mooi föhnen van uw kapsel

Maak vandaag nog even een afspraak met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.