Bedrijven en Bedrijfsleven

Kom tot rust met een heerlijk kopje verse rooibos thee

donderdag, 12-3-2020  

We mogen als Nederlanders graag een kopje koffie drinken. We leven dan ook in een echte koffiedrink cultuur. We organiseren immers ook allerlei sociale activiteiten rondom de koffie. We gaan even pauze houden met een kopje koffie, we spreken met iemand af door even ergens een kopje koffie te drinken, we nodigen visite uit op de koffie, et cetera. Maar koffie is uiteindelijk niet heel goed voor de mens en zeker niet in de hoeveelheden die we vaak tot ons nemen. In dat opzicht is het dan ook beter om af en toe een lekker kopje thee te drinken. Maar thee bevat ook cafeïne, ook wel theïne genoemd. Maar je hebt ook thee zonder theïne. Denk bijvoorbeeld aan groene thee of rooibos thee van Tea King. Het voordeel van deze thee is dan ook dat je zenuwstelsel niet overmatig wordt geprikkeld door extra energie. Je handen beginnen niet te trillen als je twee of drie koppen rooibos thee drinkt. Sterker nog, je komt juist helemaal tot rust. Rooibos thee geeft je de mogelijkheid om juist even lekker te ontspannen. Dat mag ook wel, want het is vaak al druk genoeg in je leven. Even thuis kunnen zitten in het zonnetje bij het raam met een kop rooibos thee is dan ook een hele goede manier om even te ontspannen. Er is ook weinig prettiger, dan in de winter thuis binnen in je warme thuis te zitten met een lekkere kop rustgevende thee. Je kunt rooibos thee kopen bij Tea King. Het voordeel van de rooibos thee van Tea King, is dat het altijd verse thee betreft. In plaats van voorverpakte theezakjes die rechtstreeks uit de fabriek komen, koop je bij Tea King gewoon pure thee. Je moet deze thee dan zelf via de speciaal doseerlepels in heet water deponeren. Maar de smaak van de thee is daardoor des te intenser. De aroma’s kunnen zich veel beter verspreiden en je hebt veel meer het idee dat je ook rooibos proeft. Wat dat betreft doe je er goed aan om juist thee bij Tea King te bestellen. Het hoeft ook niet per se rooibos thee te zijn natuurlijk. Je kunt bij Tea King allerlei soorten thee kopen. Het is niet voor niets de thee koning. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij de thee koning terecht voor smaken als: 

  • Groene thee 
  • Zwarte thee
  • Fruit thee 

Alle soorten worden vers verpakt en kun je dus ook zelf thuis doseren. Je hoeft ook niet naar de winkel te reizen, want alles wordt netjes naar je adres verzonden. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hieronder. 

Bestel jouw rooibos thee online en ontvang het de volgende dag

Indien je op zoek bent naar een leverancier van thee, dan ben je bij teaking.nl aan het juiste adres. Je kunt overal waar internet is gemakkelijk de site bereiken en rustig het assortiment bekijken. Zodra je dat eenmaal hebt gedaan, dan kun je de thee van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en meteen bestellen. 

Profiteer van de vele aanbiedingen

Het loont vaak ook de moeite om even bij de aanbiedingen te kijken, want het kan zo maar zo zijn dat jouw favoriete thee flink is afgeprijsd. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.