Bedrijven en Bedrijfsleven

Koop een leidingwaterkoeler voor uw kantoor

maandag, 12-9-2016  

aqualight - leidingwaterkoelerUw personeel heeft zo nu en dan een verfrissing nodig. Omdat ze natuurlijk moeilijk in hun pauze naar de supermarkt kunnen lopen, is het misschien handig om een leidingwaterkoeler te installeren. Uw personeel zal waarschijnlijk lunch van huis meenemen of misschien is er wel een heuse kantine waar eten wordt bereid. Hoe dan ook, zo af een toe een fris glaasje water doet wonderen, zeker als ze de hele dag met hun neus achter de pc of laptop zitten. Dankzij een leidingwaterkoeler in elke hoek van uw kantoor blijven uw medewerkers fris en fruitig. Omdat u een leidingwaterkoeler hebt gekocht kunt u het installeren op uw waterleiding en dat scheelt enorm veel geld. U hoeft niet continu te investeren in bronwater en vanwege het gesloten systeem komt er geen viezigheid in uw drinkwater. U wilt koud, zuiver en gezond water op kantoor dus kies voor een leidingwaterkoeler van aqualight.nl. Geen gedoe meer met het verwisselen van grote jerrycans met water, u hoeft enkel de tap open te zetten en het koele water stroomt er gelijk uit, het hele jaar door. Het Nederlandse drinkwater behoort tot het beste water in de wereld. Het wordt continu gecontroleerd en zuiveringsprocessen worden door de jaren heen continu verbeterd. Daardoor hebt u uit de kraan steevast heerlijk drinkwater. Er zijn maar weinig andere landen die hier over mee kunnen praten vanwege het hoge chloorgehalte in deze landen.

Een leidingwaterkoeler is ook geschikt voor een wachtruimte

Bent u tandarts, orthodontist, psychiater of huisarts? Of hebt u om een andere reden een wachtruimte? Dan is het geen overbodige luxe om er een leidingwaterkoeler neer te zetten. Naast een koffiezetapparaat zijn er velen die genoegen nemen met een glaasje water als ze op hun beurt moeten wachten. Dankzij de leidingwaterkoeler bewijst u hen een goede dienst. Misschien willen ze hun kopje koffie of thee even wegspoelen met een heerlijk gekoeld glaasje water. Bent u benieuwd naar de prijs van de leidingwaterkoeler van Aqualight? Vult u dan uw gegevens in en stuur het naar ons op. Wij komen dan deze middag nog bij u terug met een voorlopige prijsopgaaf. Tevens kunt u aangeven wat u precies wenst:

Wilt u een tafelmodel of liever een staand model?

Er zijn diverse versies van deze koeler te koop via onze website. Zo zijn er kleinere versies die u op een tafel kunt zetten of grotere varianten met meerdere taps, geschikt voor grote kantoren. Wilt u een staand model of toch een tafelmodel? En misschien hebt u ook de behoefte aan een waterdispenser, een koffiezetapparaat of een Cup-a-Soup machine. Wij kunnen het allemaal leveren dus vergeet niet om even rond te kijken op onze website. We breiden ons assortiment continu uit dus volg ons via Facebook of Linked In. Ook kunt u zich abonneren op de gratis nieuwsbrief. Volgens de wetgeving moet een waterkoeler tweemaal per jaar worden gecontroleerd. U kunt ons inhuren want we hebben een gediplomeerde servicedienst die graag uw koeler komt reinigen en desinfecteren. Als u een product bestelt dan kunt u zich hier direct voor aanmelden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.