Creatief en Decoratief

Kunst Rotterdam

woensdag, 14-3-2018  

Met kunst Rotterdam van Albert Kramer krijgt de stad een hele nieuwe uitstraling. Zijn veelzijdige kunstwerken maken het aanzicht levendig en speels. Dat is namelijk de bedoeling van zijn werk. Niet voor niets maakt hij kunst voor openbare ruimte waar gewoon vrij gebruik van gemaakt kan worden. Daarnaast creëert hij diverse vormen van schuim en maakt hij levendige beelden die de schijn van beweging weergeven. Op diverse manieren zorgt hij er met zijn kunst voor dat er meer leven komt. Zijn werk mag gebruikt worden en is een ware toevoeging in de omgeving van de stad. Daarom is kunst Rotterdam van Albert Kramer een ware bezienswaardigheid voor bezoekers en bewoners. Voor meerdere gelegenheden zijn de kunstwerken van Albert Kramer uit te besteden of te exposeren. Via zijn website kunstenaar-rotterdam.nl krijgt u al een impressie over zijn werk en de persoon achter de kunstwerken. Zijn kunst ontstaat vanuit diverse ingevingen, soms vanuit zijn eigen inspiratie en soms maakt hij zijn kunst naar aanleiding van opdrachten. Albert Kramer is een veelzijdige kunstenaar die voor verschillende gelegenheden kunst kan creëren om een omgeving levendig te maken. Al ruim 20 jaar maakt hij kunst Rotterdam in verschillende vormen. De informatie over zijn kunstwerken is te zien en te lezen op de website kunstnaar-rotterdam.nl. 

Speelse en levendige kunst Rotterdam

De openbare ruimten worden regelmatig aangevuld met kunst Rotterdam van Albert Kramer. Inmiddels zijn de Kramer Kunstwerken veelgevraagd in Rotterdam en omgeving. Een van de redenen is dat voor elke omgeving een geschikt kunstwerk te vinden is. Dat komt door zijn veelzijdige kunstwerken:

  • Beelden
  • Speelobjecten
  • Schilderijen
  • Muurschilderingen

De speelkunst is een veelvoorkomende kunst Rotterdam van zijn werken. Ze staan bekend om de felle kleuren en unieke vormen. Allemaal worden ze als speeltoestel neergezet en daardoor ook nog functioneel voor de omgeving. Zijn werk voegt iets toe aan de speelsheid van het kind, zowel fysiek als geestelijk. De kleuren en vormen van zijn kunst Rotterdam prikkelen de verbeelding van de kinderen en volwassenen. Niet voor niets dat meerdere opdrachtgevers bij hem aankloppen voor zijn bijzondere creaties. Met schuim weet hij ook nog unieke vormen tot stand te brengen. Deze kunstvorm behoort tot een van zijn specialiteiten. Met behulp van schuim maakt hij enorme beelden in de vorm van een kok, een pinguïn of een sfinx. Ook dit werk wordt er veel gevraagd door meerdere opdrachtgevers waaronder andere kunstenaars en theaterproducenten. De kunst Rotterdam heeft ook betrekking op zijn beeldhouwwerken. Deze worden vaak gezien en gevraagd door scholen en gemeenten.

Een aanvulling in de stad

Het is duidelijk dat deze kunst Rotterdam op doordachte wijze is gemaakt. Albert Kramer denkt duidelijk na over de functie dat zijn werk zal hebben en hoe deze past bij de omgeving. Daar houdt hij niet alleen maar rekening met de omgeving zelf, maar ook aan de achtergrond en de geschiedenis. Op deze manier voegt het werk ook iets toe aan de plek en zit er direct een verhaal achter. Albert Kramer gebruikt veel kleuren in zijn kunstwerken en beeld daarmee de mensen en dieren uit. Hierin houdt hij vast aan zijn filosofie mensen krijgen dierlijke eigenschappen en dieren krijgen menselijke eigenschappen. Op realistische wijze wilt hij dit overbrengen in zijn kunst Rotterdam. Dit is direct duidelijk als u zijn portfolio doorneemt op de website. Daar staan meerdere afbeeldingen van kunstwerken die door de stad en omgeving Rotterdam verspreid zijn. Voor alle opdrachten gaat hij grondig te werk om een geschikte creatie te maken die de omgeving doet opleven. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze kunst Rotterdam van deze kunstenaar, dan kunt u vrijblijvend contact met hem opnemen via het contactformulier op de website.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.