Bedrijven en Bedrijfsleven

Kunststof watertanks zijn uiteraard 100% waterdicht

dinsdag, 20-9-2016  

wijtmansplastics - kunststof watertanksBent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande kunststof watertanks? Kijkt u dan eens op wijtmansplastics.nl. Met meer dan 30 jaar ervaring zullen wij u niet teleurstellen. U hebt de keuze uit allerlei soorten kunststof watertanks zodat er voor elk bedrijf een tank in de gewenste maat kan worden gevonden. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Ook als uw gewenste kunststof watertanks er niet tussen staan is het mogelijk om ze toch te bestellen. Wij maken namelijk uw tanks graag op maat. Dus als u kunststof watertanks nodig hebt voor uw chemische processen, voor een zwembad of als extra opslag boven op het dak van een flatgebouw: wij kunnen het voor u produceren. Wij maken kunststof watertanks omdat dit materiaal tegen hoge temperaturen bestand is. Als u deze tanks buiten plaatst dan zal het niet worden aangetast door de regen of andere weersomstandigheden. Daarnaast kan het tegen diverse sterke zuren en basen en dat maakt ze erg geschikt om te gebruiken op scholen, universiteiten en laboratoria. De kunststof watertanks kunnen zo groot en zo klein als u maar wilt geproduceerd worden en u kunt er zowel drinkwater als afvalwater in opslaan.

Onze kunststof watertanks kunnen elke klus aan

Is uw huidige opslagtank aan vervanging toe? Wij kunnen er naar kijken en misschien uw tank repareren. Dat kost u in principe altijd minder dan nieuwe kunststof watertanks kopen. Maar valt er niets meer aan te redden en dan kunt u voor een mooi bedrag nieuwe tanks uitkiezen via onze website. Wist u dat we naast kunststof watertanks ook allerlei accessoires maken en verkopen? Zo maken we ook rioolputten, afscheiders, afvoergoten en nog veel meer. We kunnen de gehele riolering voor uw nieuwe bedrijf maken en installeren. Hebt u kunststof watertanks nodig voor uw camper of boot? Ook dergelijke projecten kunnen wij aan. U leest het, wij zijn van alle markten thuis. Hebt u een tank nodig waarin 1000 liter water kan? Of gaat het om enorme hoeveelheden? We kunnen kunststof watertanks bouwen waarin tot 100.000 liter aan water in kan worden opgeslagen. Een kenmerk van onze tanks is het feit dat we ze met een dubbele wand produceren. Het voordeel daarvan is dat ze een stuk sterker zijn dan enkelwandige tanks. Mocht er een lekkage ontstaan dan vangt de extra wand de vloeistof op. Door de jaren heen hebben we voor zeer uiteenlopende sectoren deze tanks gebouwd. U kunt denken aan:

  • De agrarische sector
  • De tuinbouw
  • pomp- en installatietechniek
  • milieu- en galvanotechniek
  • de chemie
  • en de scheepsbouw

Wilt u weten wat de prijzen zijn? Vraag dan om een offerte

Wilt u graag iets meer weten over ons bedrijf? Kijk dan eerst op onze website. U vindt er uitvoerige beschrijvingen van de diverse soorten tanks die we produceren. U ziet er allerlei foto’s van afgeronde projecten en u kunt een offerte aanvragen. Wilt u liever persoonlijk met ons in contact komen? Stuur dan een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. We staan voor u klaar om uw gedroomde tank te produceren en te leveren. Daagt u ons eens uit. Misschien hebt u een erg goed idee en wordt deze tank een van onze producten binnen het standaardassortiment. Als u dit assortiment graag met eigen ogen bekijkt dan kunt u in onze werkplaats in Roosendaal langskomen. Als u een bestelling voor een tank hebt gemaakt dan is dat tevens de plek om de tank af te halen. Als u dit niet zelf kunt vervoeren dan transporteren we de tank kosteloos naar de plek van bestemming. Deze service is standaard bij de prijs inbegrepen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.