ICT en Techniek

Laat de fpa door ons meten

dinsdag, 1-5-2018  

U werkt op kantoor en u bent er verantwoordelijk voor het softwaregebruik. U zoekt continu naar manieren waarmee u de huidige software kunt inzetten, kunt optimaliseren en natuurlijk kunt upgraden. Dankzij fpa kunt u zich inzicht verschaffen in de functionaliteit van het huidige aanbod aan software waar uw personeel mee werkt. U zoekt wellicht naar een dienstverlener dat alles weet van de fpa en daadwerkelijk een dergelijke functiepuntanalyse kan maken. dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk maar eens op metrieken.nl en lees er alles over de dienst “fpa”. Het is misschien niet een bekende term, hoewel, als u bekend bent met agile en scrum dan bent u tijdens deze trainingen vast en zeker gewezen op de mogelijkheid om een fpa uit te laten voeren. Laat u dat door een extern bedrijf doen zoals de onze dan mag u een zo objectief mogelijke uitkomst verwachten. Wij laten ons niet leiden door de cijfers van uw boekhouding, we kijken enkel wetenschappelijk naar ons eigen onderzoek zodat u dankzij onze fpa beschikt over een betrouwbaar onafhankelijk rapport waar u echt iets mee kunt. U weet nu welke software wel werkt, welke overbodig is maar ook in welke software u het beste kunt investeren om het werk voor uw collega’s te vereenvoudigen en te optimaliseren. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren en kunt u niet wachten om een fpa te laten opstellen? Kijk dan ten eerste onze site en bekijk ook de overige diensten die we u aanbieden. Ten tweede kunt u dan na het lezen van deze tekst direct een fpa bij ons opvragen.

Dankzij de kennis van de fpa kunt u met vertrouwen een investering maken

In principe kan fpa op diverse manieren ingezet worden. om het u wat eenvoudiger te maken hebben we de volgende opsomming samengesteld waarin u alle mogelijkheden van fpa vindt:

  • De afbakening van de scope die voor een bepaald budget gerealiseerd kan worden. Dat is zeer interessant voor bijvoorbeeld Agile,
  • Het begroten en plannen van een software project,
  • Het tracken van voortgang tijdens de realisatie van een software project, ook wel monitoring genoemd,
  • Het achteraf meten van prestaties van een software project,
  • Het berekenen van de benodigde inspanning voor onderhoud en beheer,
  • En het afrekenen van gebruik naar rato van omvang.

Dat betekent dat u dankzij de fpa een groot overzicht krijgt van de mogelijkheden, de onkosten, baten en de wijze waarop uw huidige software project al dan niet werkt. Wij hebben natuurlijk wel documentatie nodig om de analyse te kunnen maken. daaruit kunnen we een globale functiepuntanalyse maken zodat u weet wat de elementaire functies zijn, waar de systeemgrenzen liggen, welke gegevensverzamelingen geraakt worden en ten slotte met welke andere systemen gecommuniceerd worden. Via ons portaal kunt u direct de sizing van uw gewenste project aan ons doorgeven zodat we binnenkort kunnen beginnen aan de analyse.

We bieden u een keur aan diensten en trainingen aan

Kijkt u ook nog even bij de vele andere diensten die we aanbieden? Of zoekt u naar een training zodat u dit in het vervolg zelf kunt doen? het is bij ons allemaal mogelijk. dus neem bij vragen of het inplannen van een persoonlijk adviesgesprek even contact met ons op. u kunt ons op diverse manieren bereiken. Zo staan we tijdens kantooruren telefonisch voor u klaar en is het tevens mogelijk om ons te mailen. U kunt ons ook op allerlei sociale media volgen waaronder Google+, Facebook en Twitter. Ten slotte hopen we u snel eens te ontmoeten op ons kantoor in Amersfoort.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.