Bedrijven en Bedrijfsleven

Lasersnijden staal

donderdag, 15-10-2015  

Lumahengelo - Lasersnijden staalNeemt u eens contact op met LUMA staal bv. als u op zoek bent naar een bedrijf dat kan lasersnijden. Staal, ijzer, andere meer exotischere metalen, het maakt hen niets uit. Zij beschikken dan ook over adequaat materiaal en machines waarmee ze in een handomdraai lasersnijden kunnen. Staal is een veelgebruikt metaal en is een legering van ijzer in combinatie met koolstof. Soms wordt er chroom aan toegevoegd als het noodzakelijk is dat het vervormd kan worden. Door het lasersnijden van staal kan men tot in detail staal op maat snijden. Hebt u een bedrijf waarbij precisie het sleutelwoord is? Fabriceert u bijvoorbeeld elektronica of kleine onderdelen van apparatuur? Dan is lasersnijden van staal erg belangrijk. U wilt dit product dan ook niet in enorme platen aangeleverd krijgen. Daar hebt u helemaal niets aan want dan moet u zelf lasersnijden met staal. Gelukkig komen wij hier om de hoek kijken. Hebt u een flinke hoeveelheid van dit materiaal en moet het lasersnijden van staal nog gebeuren? Dan kunt u dit naar ons opsturen en doen we dit geheel naar uw wensen. We kunnen het ons namelijk voorstellend at u zelf niet de kennis en het budget hebt om zelfs het lasersnijden van staal uit te voeren. Daarom kunt u dit het beste delegeren aan ons. Door het uit te besteden houdt u trouwens meer tijd over voor andere prangende zaken binnen uw bedrijf en kunt u er met een gerust hart van uit gaan dat het lasersnijden van staal helemaal goed gaat komen. Het is niet gebruikelijk dat u het metaal aan ons levert dus ook daar zit weer een voordeel aan. We krijgen het materiaal weer van staalproducenten aangeleverd en kunnen dan meteen beginnen met het lasersnijden van staal. Wilt u bijvoorbeeld standaardafmetingen? Dan kunt u die ook bij ons bestellen. Voordeel daarvan is dat we dit over het algemeen al wel op voorraad hebben liggen en het meteen aan uw huis of bedrijf kunnen afleveren. Heeft u specifieke wensen en formaten? Dan duurt het iets langer maar wij houden wel van een uitdaging dus daagt u ons vooral uit met uw wensen!

Lasersnijden, staal en metaal maken geen schijn van kans

We beschikken over unieke precisie-instrumenten dat het lasersnijden van staal voor ons tot een peulenschil maakt. Dit lasersnijden van staal gebeurt dan ook nauwelijks nog met de hand maar, zoals het woord al wel aangeeft, met een laser. Die laser kunnen we instellen met behulp van unieke software. We voeren de gewenste afmetingen in en de machine doet zijn werk: het lasersnijden van staal. We leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dus u zult keer op keer weer versteld staan van de afrekening. U wilt immers waar voor uw geld en zeker als het om precisie gaat wilt u geen afwijkingen. Kies dan ook voor het lasersnijden van staal door LUMA in Hengelo. Ook al zijn we gevestigd in Twente, dat neemt niet weg dat we met het grootste gemak door heel Nederland leveren. Wilt u graag ons machinepark eens komen kijken en zien hoe het lasersnijden van staal in zijn werk gaat? Met het grootste plezier leiden we u daar rond, u krijgt tevens een lekker kopje koffie. Bent u vervolgens overtuigd en wilt u het lasersnijden van staal voortaan aan ons overlaten? Dan stellen we meteen een offerte voor u op, kunt u dat gaan bespreken met uw team en laat het dan maar weten of u met ons in zee wilt gaan. We wachten rustig af en hopen uiteraard op uw ja-woord. Naast het lasersnijden kunnen we trouwens nog veel meer voor u betekenen. Dat zult u tijdens de rondleiding of een bezoekje aan onze website dan ook zeker wel zien. Benieuwd wat we naast het lasersnijden van staal nog meer kunnen doen? Kijkt u dan even naar het volgende lijstje:

  • zo kunnen we tevens robotlassen en robotkanten
  • daarnaast kunnen we staal profielwalsen
  • RVS plaatwerk wordt bij ons op maat gesneden

Benieuwd naar onze voorwaarden? Leest u ze even door op de website

Hebt u nog vragen over het lasersnijden van staal? Of over ons bedrijf, de prijzen of een van onze andere services? Dan kunt u nu direct met ons contact opnemen. Op de site vindt u onze gegevens terug onder het kopje “contact”. Schroom dan ook niet te lang en klim in de pen. Wij wachten uw telefoontje of e-mail rustig af. U kunt er wel vanuit gaan dat we tijdens kantooruren altijd snel al uw prangende vragen beantwoorden. Hebt u al bouwtekeningen van hoe het staal moet worden gesneden? Geeft u die dan snel aan ons door. De programmering wordt gedaan door maar liefst 3 monteurs en engineers die de machine scherp in de gaten houden. Daardoor wordt ook alles dubbel nagekeken en kunnen fouten van de een direct worden aangepast door een andere engineer, nog voor het lasersnijden van staal begint. Doordat we werken met enorme lappen metaal als het ware, kunnen we meerdere projecten in een keer verwerken en dat is voor u natuurlijk een groot voordeel omdat we snel kunnen leveren en voor ons ook een voordeel omdat we daardoor veel tijd kunnen besparen en vele opdrachten tegelijkertijd kunnen aannemen. Voor ons is het prettig als de tekeningen digitaal worden aangeleverd, dat is de huidige standaard en we kunnen het daardoor meteen invoeren. Maar bouwtekeningen kunt u ook opsturen, dan digitaliseren we het met de hand.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.