Woning en Tuin

Led verlichting

maandag, 23-4-2018  

Heb jij al Led verlichting in jouw woning? Zo niet, dan is het zeker een aanrader om dit wel te gaan gebruiken! Veel mensen hebben het idee dat dit soort lampen een heel hel en wit licht geeft, dat het niet echt sfeervol is. Maar dat was in het verleden het geval, met de huidige generatie producten is het echt een heel ander verhaal. Je hebt nu veel meer keus in bijvoorbeeld model en toepassing, maar ook zeker in kleur. Bovendien zijn er tegenwoordig ook dimbare varianten verkrijgbaar. Het is dus niet meer zo dat je Led verlichting eigenlijk maar in één type lamp toe kunt passen. Het maakt niet uit wat voor lampen jij in huis hebt, wat voor fitting en wattage er in moet, je kunt nu eigenlijk altijd gewoon wel Led verlichting vinden die er in past. En dat is handig, want het heeft zeker voordelen om dit te gebruiken!

Voordelen van Led verlichting

Wat zijn nu die voordelen van het gebruik van Led verlichting? Die hebben te maken met het feit dat deze lampjes heel veel minder energie verbruiken dan gloeilampen en zelfs dan spaarlampen. Voor het milieu is het dan ook goed nieuws als we allemaal besluiten om alle lampen in onze woning te gaan vervangen met LEDlampen. Dat scheelt toch aardig in het energieverbruik. Als we minder verbruiken, dan hoeft er ook niet zoveel energie opgewekt te worden en dat is altijd gunstig. Dat is uiteraard het geval als je grijze stroom afneemt, maar ook als je hebt gekozen voor groen want ook dat moet op de een of andere manier opgewekt worden. Is er minder nodig, dan zijn er minder zonnepanelenparken en windmolenparken nodig. Led verlichting is in die zin dus zeker gunstig voor het milieu en onze omgeving. Maar ook voor onze eigen portemonnee, want als je minder verbruikt, dan hoef je immers ook niet zoveel te betalen. Je energierekening wordt dan lager en daar profiteer je iedere maand weer van! Het is dan ook eigenlijk vreemd dat er nog niet meer mensen zijn die er voor hebben gekozen om in alle lampen die zij in huis hebben Led verlichting te plaatsen, het is echt een aanrader om dit wel te gaan doen!

LEDshop Groenovatie heeft veel keus

Als jij over wilt stappen op het gebruik van Led verlichting, dan doe je er goed aan om daarvoor naar LEDshop Groenovatie te gaan, zij bieden namelijk heel veel keus. Zo kun je bijvoorbeeld uit heel veel verschillende lampensoorten bij hen kiezen, zoals:

  • E14
  • E27
  • E40

Maar dit zijn slechts een paar voorbeelden, de meest gebruikte varianten. Er zijn echter nog heel veel meer varianten bij hen verkrijgbaar. En dat niet alleen, je kunt bij hen ook alles vinden wat je nodig hebt om Led verlichting in huis toe te passen. Wil jij bijvoorbeeld inbouwspotjes gaan gebruiken, dan heb je transformatoren nodig en dimmers. Ook hiervoor kun je bij hen terecht. En daarnaast voor nog heel veel meer andere zaken op dit gebied, zoals TL buizen, schijnwerpers, strips en panelen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, of je kunt het bij hen in de webwinkel vinden. Op het moment dat jij besluit dit toe te willen gaan passen in huis, dan is het dus zeker een aanrader om eens een kijkje bij hen te nemen. Zij zijn een echte specialist op het gebied van Led verlichting en kunnen jou eigenlijk met alles op dit vlak helpen! En niet alleen voor particuliere klanten bieden zij mogelijkheden, zij leveren ook aan de zakelijke markt. Vraag hen gerust eens naar de mogelijkheden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.