Mens en gezondheid

Lees meer over de voordelen van een haartransplantatie

donderdag, 28-6-2018  

De ene man heeft er nu eenmaal eerder last van dan een ander: kaalheid. Gelukkig is dit tegenwoordig helemaal geaccepteerd, er zijn zelfs mannen die hun hoofd vrijwillig kaal scheren om mee te gaan met de laatste modetrends. Maar er zijn ook meer dan genoeg mannen die niet blij zijn met hun kale hoofd en dus graag een haartransplantatie zouden willen. En daar was ik er een van. Vroeger heb ik altijd een hele mooie bos haar gehad, ik was daar echt trots op. Ik kreeg daar dan ook veel complimenten over. Maar toen ik midden twintig was, merkte ik al dat het begon uit te vallen. Wat ik ook deed en wat voor middelen ik ook gebruikte, er was niks tegen te doen. Dat vond ik verschrikkelijk. Niet alleen voor mijn buitenkant, maar ook voor mijn binnenkant was het een opdonder. Want als je niet blij bent met je uiterlijk, kan dat ook naar binnen slaan. Ik voelde me onzeker en dat had ik nooit eerder gehad. Dat vond ik heel erg moeilijk om mee om te gaan, ik zag geen oplossing voor me. Gelukkig kwam ik er op een gegeven moment achter dat een haartransplantatie een serieuze optie zou zijn. Een vriend van mij had een haartransplantatie ondergaan en ik moet zeggen dat het resultaat bijzonder mooi was. Toen besloot ik me ook te verdiepen in het fenomeen haartransplantatie.

Esteworld: een haartransplantatie van excellente kwaliteit

Ik had eerder wel van een haartransplantatie gehoord, maar dacht dat het niets voor mij zou zijn. Ik dacht dat het een heel lang en pijnlijk proces zou zijn dat ook nog eens klauwen met geld kost. Bovendien dacht ik dat het eindresultaat helemaal niet zo geweldig zou zijn, ik zou het verschrikkelijk vinden om met een lelijk bosje plastic haar rond te lopen. Maar toen ik het resultaat van die vriend zag, zag ik dat het wel mooi kon worden. Hij had de haartransplantatie ondergaan bij Esteworld. Dit is een Nederlandse kliniek in Turkije die zeer gespecialiseerd is op dit gebied. Ik ben hier meer over gaan lezen en dat kan ik iedereen die ook moeite heeft met zijn of haar kaalheid of haaruitval aanraden. Want dan krijg je echt een gevoel van hoop. Ga naar de site van Esteworld want hier vind je al veel informatie, en kun je veel lezen over alle voordelen omtrent de haartransplantatie die hier wordt uitgevoerd:

  • Garantie op resultaat
  • Goedkeuring ministerie van Volksgezondheid en meerdere keurmerken
  • Nederlandse begeleiding
  • Zeer bekwame chirurgen

Gelukkig met nieuw haar

Als je een haartransplantatie wil ondergaan, zou ik met klem willen benadrukken dat je naar een goede kliniek moet gaat. Ga naar een professionele instantie met keurmerken, bekwame chirurgen en goede begeleiding. Esteworld is daar een geweldig voorbeeld van, kan ik je inmiddels uit eigen ervaring vertellen. Ik heb vorig jaar de stoute schoenen aangetrokken en ben nog elke dag dankbaar dat ik dat heb gedaan. Ik heb een afspraak gemaakt voor een consult en was direct enthousiast. Al mijn vragen werden beantwoord en alles verliep zeer professioneel. Ik ben naar Turkije gegaan en de begeleiding was echt geweldig. Ik was bang dat de behandeling lang zou duren en pijnlijk zou zijn, maar alles is enorm meegevallen. Het resultaat vind ik verbluffend. Ik zie er een stuk jonger uit en de kwaliteit van mijn haar is top. Ik krijg veel complimenten en mensen vinden dat ik er gezond en goed uitzie. Daar ben ik heel erg blij mee, ik voel me zekerder en straal dat ook uit naar buiten. En dat is van onschatbare waarde.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.