Vrije tijd en Hobby

Leg uw bijzondere momenten vast met een drone reportage

donderdag, 5-4-2018  

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u deze dag graag op een bijzondere manier documenteren? Dan kunt u altijd een keer komen informeren naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over een drone reportage. Wij hebben de juiste apparatuur in huis om u van dienst te zijn en wij willen u daarom graag vragen om een keer contact met ons te komen opnemen. Wij kunnen u precies uitleggen wat er allemaal mogelijk is wanneer u ons inschakelt voor het laten maken van een drone reportage. Wij kunnen uw bijzondere momenten namelijk niet alleen vastleggen op foto, wij kunnen ook filmen met onze drones. Wij kunnen op deze manier bijvoorbeeld filmen hoe u met uw trouwauto aan komt rijden en hoe u de kerk of het gemeentehuis binnen loopt. Wij zorgen er altijd voor dat wij uw speciale momenten vanuit een bijzondere invalshoek zullen filmen of fotograferen en wij willen u dan ook graag vragen om een keer contact met ons op te nemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen daarom ook dat wij voor u aan de slag zouden mogen gaan. Neem daarom even contact met ons op om te horen wat u graag van ons zou willen en wij kunnen u meer over onze mogelijkheden vertellen. Het is belangrijk om hier alvast even op te merken dat wij niet overal mogen vliegen. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van Amsterdam een drone reportage laten maken, dan wordt dit heel lastig. Gelukkig zijn er tal van alternatieven mogelijk dus wij willen u graag vragen om even naar onze site te komen kijken om te zien wat er allemaal wel mogelijk is.

Wij zijn goed op de hoogte van de regels omtrent het maken van een drone reportage

Wie graag een drone reportage wil laten maken, moet goed op de hoogte zijn van de regels die gelden voor het vliegen met een dergelijk onbemand object. Wij willen u graag vertellen dat wij precies weten wat wel en wat niet mag tijdens het maken van een drone reportage. Zo weten wij bijvoorbeeld wanneer wij niet mogen vliegen en ook weten wij hoe wij moeten handelen wanneer onze drone in de buurt komt van grote groepen mensen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vraag of de wet wel goed wordt nageleefd en kunt u zich richten op wat u graag van ons zou willen ontvangen; een mooie drone reportage! Wij leveren u de foto’s of de beelden die wij tijdens het maken van de drone reportage hebben vervaardigd, aan in hoge kwaliteit. U kunt er vervolgens mee doen wat u wilt. Ook kunt u ervoor kiezen om ons de footage die wij hebben gemaakt tijdens de drone reportage te laten bewerken. Wij kunnen de foto’s dan voor u afdrukken op hoogwaardig papier of het filmpje laten maken waar u nog heel veel plezier van zult hebben.

Informeer snel even naar de mogelijkheden

Wanneer u graag met ons zou willen samenwerken, willen wij u graag uitnodigen om een keer op onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • meer vinden over onze service
  • voorbeelden bekijken van foto’s die wij gemaakt hebben met onze drones
  • beelden vinden die door onze drones geschoten zijn

Wij hopen u snel een keer op onze site Drone-Professionals.nl te mogen verwelkomen. Wij helpen u graag aan onvergetelijke beelden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.