Cursus en Opleidingen

Leidinggeven aan projecten is een vak apart

vrijdag, 17-2-2017  

academy aetsveld - Leidinggeven aan projecten

Bent u op zoek naar een cursus leidinggeven aan projecten? Dan kunt u zich beter maar direct aanmelden voor een dergelijke cursus aan de van Aetsveld Academie in Doorn. Deze cursus duurt in totaal 12 dagdelen en worden in blokken van 2 dagen achtereen gegeven. U betaalt eenmalig voor zowel de training leidinggeven aan projecten, het materiaal en de accommodatie zodat u niet in de avond naar huis hoeft te rijden. Dat betekent dat het voor iedereen in het hele land aantrekkelijk is om praktijkervaring op te doen in onze faciliteit. Doorn ligt in het midden van het land en is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer of eigen met transport. U wilt leren leidinggeven aan projecten. Het kan gaan om tijdelijke korte projecten maar ook om lange projecten zoals het opzetten van een denktank binnen uw team. Het is zeer eenvoudig om u op te geven voor deze cursus. Kijkt u maar eens op onze website: academy.aetsveld.nl. U vindt er in een oogopslag de beschikbare trainingsdata en u kunt direct op de datum klikken die u het beste uitkomt. Vul de gegevens van uw bedrijf, de hoeveelheid deelnemers en de persoonlijke gegevens van deze deelnemers in en u bent klaar met de opgave. U kunt al heel wat theoretisch materiaal opvragen zodat u over de juiste kennis beschikt om mee te doen aan de cursus leidinggeven aan projecten. Daarmee verhoogt u de kans dat u na het eerste tentamen direct slaagt. En mocht dat niet lukken dan hebt u alsnog een 100 procent slagingsgarantie!

Dankzij onze training kunt goed leidinggeven aan projecten

U wilt beter leren leidinggeven aan projecten. Een slimme keuze als u nog niet zo lang bij het kader hoort. Deze opleiding leidinggeven aan projecten is dan ook met name geschikt voor mensen die net van hun opleiding komen en een baan als projectmanager hebben gekregen. Het kan behoorlijk stressvol zijn om direct in het diepe te worden gegooid. Misschien moet u leidinggeven aan projecten waar mensen aan werken die 20 jaar meer ervaring hebben. Dan kunt wel wat theoretische en praktische kennis ervaring gebruiken. Onze opleiding leidinggeven aan projecten geven we daarom voornamelijk aan jonge projectleiders en projectmanagers met geen tot maximaal 5 jaar ervaring in het managen van (deel)projecten. Een korte opsomming van een aantal aspecten die aan de orde komen tijdens de cursus leidinggeven aan projecten zijn als volgt:

  • een gedegen projectplan maken;
  • succesfactoren omzetten in acties;
  • leren communiceren met opdrachtgever en belanghebbenden over het project;
  • opdracht, resultaat en doel duidelijk formuleren;
  • een inventarisatie van werkzaamheden maken en deze kunnen faseren;
  • activiteiten en resources in tijd en geld plannen en begroten.

En dit is slechts de helft van de totale inhoud van de training leidinggeven aan projecten. Op onze website vindt u gedetailleerdere informatie over de cursus en u kunt een gratis brochure downloaden.

Tijdens de training richt u zich zowel op theorie als op praktijk

Ziet u het wel zitten om uw vaardigheden te ontwikkelen en te ontplooien maar bent u er nog niet helemaal van overtuigd dat u bij ons aan het juiste adres bent? Leest u dan de testimonials door van eerdere cursisten die met vlag en wimpel zijn geslaagd. U leest wat ze precies hebben geleerd en ook hoeveel ze aan deze stof hebben gehad in de praktijk. U hebt een verantwoordelijke baan gekregen, het is daarom tijd dat u deze verantwoordelijkheid met beide handen vastpakt. Overleg met uw baas of het verstandig is om deze training te volgen en maak dan de reservering compleet door decursus te boeken via de website. Lees hier meer over Academy Aetsveld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.