Vrije tijd en Hobby

Lekker borrelen in Utrecht doe je hier

dinsdag, 1-5-2018  

Hoe leuk is het om af en toe lekker te gaan borrelen in Utrecht? Of het nou met collega’s is, met een stel vrienden of voor een familiedag, dat maakt niet uit. Als je een beetje een levensgenieter bent net als ik, dan is borrelen in Utrecht echt een aanrader. Utrecht is een hele gezellige stad dus als je van het goede leven houdt, is deze stad echt een aanrader. Borrelen in Utrecht is de favoriete hobby van veel studenten, maar vooral in de zomer kun je heel veel mensen uit deze stad en de omgeving lekker op terrassen zien zitten met een hapje en een drankje. Er is veel te doen in deze stad, die lekker centraal in het midden van het land ligt. Je kunt kiezen voor een rondvaart, ook kun je hier heerlijk cultuur opsnuiven. Ook degenen die van winkelen houden kunnen hier hun hart ophalen. Dus kom gezellig een keer borrelen in Utrecht, heel leuk voor op een avond of in het weekend. Mocht je willen borrelen in Utrecht, dan is het natuurlijk wel leuk dat je weet waar je naartoe moet. En dan is Café Van Wegen een hele goede optie!

Zo veel mogelijkheden om te borrelen in Utrecht

Wil je borrelen in Utrecht, dan is Van Wegen echt een aanrader. Ik ben er inmiddels zelf meerdere keren geweest en het is hier altijd gezellig. Voor een goede borrel is de sfeer natuurlijk erg belangrijk, en dan zit hier altijd goed. Je kunt hier voor van alles en nog wat terecht:

  • Wijnbar
  • Speciaal bier
  • Bruin café
  • Biljart
  • Bedrijfsfeest

Het is maar net waar jij zin in hebt, je kunt in dit Café van alles doen. Misschien wil je lekker onderuit zitten en volop genieten van een hapje en een drankje. Lekker kletsen met je vrienden. Dat kan hier heel erg goed. Ze hebben een uitgebreide drankkaart, dus voor iedereen die van een lekker drankje houdt zit er wel iets bij. Of je nou van wijn houdt of juist van bier, dat maakt niet uit. Het is hier allemaal te krijgen. Ook voor lekker hapjes kun je hier zeker terecht, voor elke levensgenieter is hier iets te vinden. Bovendien is de sfeer hier altijd goed. Het gaat echt om het kletsen en de gezelligheid, er staat dan ook geen muziek op. Het gaat echt om de gasten en de sfeer die zij creëren. En dat maakt het borrelen in Utrecht in dit café juist erg speciaal. Het is ook makkelijk te vinden in het centrum van Utrecht, dus wil je de sfeer proeven van het mooie centrum en daarbij genieten van een goede borrel? Dan is Café Van Wegen dé place to be.

Genieten van het leven bij Café Van Wegen

Mocht je een bedrijfsfeest willen organiseren met als thema borrelen in Utrecht? Dan zou ik zeker een keer contact opnemen met een van de medewerkers van dit café. Je kunt hier genieten van een zorgvuldig samengestelde kaart met allerlei lekkere dingen. Ook zorgt de huiselijke en knusse sfeer voor veel gezelligheid, wat heel fijn kan zijn voor een groep collega’s. Op die manier kan er een ambiance ontstaan die je op de werkvloer niet zo snel tegenkomt, wat weer goed kan zijn voor de band tussen collega’s. Je kunt hier ook zeker terecht als je zelf een feestje wil vieren, voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Gezelligheid en goede kwaliteit van hapjes en drankje staan hier hoog in het vaandel, dus dan heb je al snel een mooi feestje. Ga er eens heen om de sfeer te proeven en geniet van het leven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.