Bedrijven en Bedrijfsleven

Lichtmasten voor sportveld

vrijdag, 16-9-2016  

ovi-enschede - LichtmastenSportvelden worden met regelmaat gebruikt en bij een sportclub zijn er vaak verschillende teams die er gebruik van willen maken om te kunnen trainen. Lichtmasten zijn dan echt noodzakelijk, want hoe kan er anders in de winter getraind worden? De meeste sporters zullen immers niet in staat zijn om overdag hier tijd voor vrij te maken en doordat het al vroeg donker is in de wintermaanden, kan zonder goede verlichting ‘s avonds het sportveld niet gebruikt worden. Wilt u er als sportvereniging voor zorgen dat ieder team ook in de winter gewoon door kan blijven gaan met trainen op het veld? Dan is het echt nodig om lichtmasten te plaatsen. Op die manier kan het trainingsveld zo verlicht worden dat het prima ook tijdens de donkerste dagen en avonden gewoon gebruikt kan worden. Door te kiezen voor dergelijke verlichting zorgt u er dus voor dat de velden veel vaker gebruikt kunnen en zullen worden en dat is natuurlijk altijd aan te raden. Het is immers zonde als het er maandenlang ongebruikt bijligt. Als er nog geen lichtmasten bij uw sportveld staan, dan is het dus de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

Lichtmasten voor bedrijventerreinen

Niet alleen voor sportvelden zijn lichtmasten ideaal, ze zijn ook echt heel belangrijk voor bedrijventerreinen. Ten eerste natuurlijk omdat ze er voor kunnen zorgen dat er ook op dagen dat het vroeg donker wordt toch buiten gewerkt kan worden. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat iedereen goed zijn weg naar de auto kan vinden, als het al donker is aan het eind van de werkdag. Bovendien komt daar nog eens bij dat het een preventieve werking heeft op criminelen. Wil iemand inbreken, dan doet hij dat natuurlijk het liefst in het geniep. Lichtmasten die voor een goede verlichting zorgen, helpen daar natuurlijk niet bij. Iedereen die bij het bedrijf in de buurt is, kan dan immers zien dat er daar iemand rondloopt met kwade bedoelingen. Daar zit echt geen enkele crimineel op te wachten. Door voor een goede terreinverlichting te zorgen, kunt u dus de kans op inbraken en andere criminele activiteiten zo klein mogelijk maken. Kiest u bovendien voor lichtmasten met led lampen, of dit nu voor uw bedrijventerrein of voor uw sportveld is, dan hebt u bovendien het voordeel dat u deze op afstand kunt bedienen. Er hoeft dus niemand in het donker van de lichtmast naar de auto of kantine te lopen, de verlichting kan gewoon uitgeschakeld worden met behulp van:

  • smartphone
  • tablet
  • knoppenkast
  • touchscreen

OVI kan het leveren

Wat voor soort lichtmasten u ook zoekt, voor welke situatie dan ook, OVI kan het u zeker leveren. Dit bedrijf uit Enschede is gespecialiseerd in verlichting voor grote terreinen en heeft een ruim aanbod op het gebied van lichtmasten. U kunt bij hen dus altijd een type vinden dat helemaal geschikt is voor uw specifieke situatie, zodat uw verlichtingssysteem altijd zo optimaal mogelijk is. U kunt bij hen bovendien niet alleen maar terecht voor aanschaf van een dergelijk systeem, zij kunnen dit ook voor u aanleggen en het voor u onderhouden. Vaak wordt onderschat hoe belangrijk onderhoud is, maar als dit goed gedaan wordt, dan verlengt dat de levensduur van de lichtmasten aanzienlijk. Dat maakt het dus ook zo belangrijk dat dit met regelmaat goed gedaan wordt, een periodieke onderhoudsbeurt zorgt voor het behoud van lichtkwaliteit en voor een zo lang mogelijke levensduur van het verlichtingssysteem. Door bij OVI een onderhoudscontract af te sluiten, weet u zeker dat het systeem goed onderhouden wordt. Of u dus lichtmasten wilt kopen, aansluiten of onderhouden, OVI is altijd het juiste adres!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.