Bedrijven en Bedrijfsleven

Lokaalverhuur en verhuur vergaderruimte Utrecht

dinsdag, 31-1-2017  

Als je een training wilt geven, dan heb je een locatie nodig. Het soort locatie hangt natuurlijk af van het soort training dat je wilt geven en hoeveel mensen er deelnemen aan de training. Voor coaching op psychologisch vlak is het vaak voldoende om een ruimte te huren zonder computers en dergelijke. Vaak zie je tijdens dergelijke trainingen dat mensen in een kring zitten en bepaalde scenario’s spelen. Ook is er tijdens coaching vaak ruimte om ervaringen te delen en feedback te ontvangen. Maar er worden tegenwoordig ook allerlei IT-trainingen gegeven waarbij je juist wel pc’s of laptops nodig hebt. Dan is het dus handig om lokalen te huren die zijn voorzien van de nodige apparatuur. Lokalen kun je huren via learnwise.nl. LearnWise is een bedrijf dat zich richt op de verhuur van zowel lokalen als vergaderruimtes in Utrecht. Dus als je een training wilt geven en je hebt daarvoor een geschikte ruimte nodig, dan kun je altijd even contact opnemen met LearnWise. Je kunt dus lokalen huren inclusief computers en laptops. Verder is er in dergelijke lokalen ook een HD-Beamer aanwezig en een whiteboard. Je hebt er uiteraard gratis Wifi, je kunt gratis parkeren (de cursisten dus ook) en er is gratis koffie, thee of frisdrank aanwezig. Alles dus om de cursus, opleiding of training zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Voor een vergaderruimte in Utrecht kun je zoals gezegd ook bij LearnWise terecht. De vergaderruimtes in Utrecht bieden plaats aan maximaal 25 personen. Natuurlijk heb je niet alleen maar te maken met een vergaderruimte in Utrecht. Deze ruimte wordt ook voorzien van de nodige tafels en stoelen. Het aantal is een beetje afhankelijk van hoeveel mensen deelnemen aan de vergadering. Het is bijvoorbeeld niet nodig om een ruimte helemaal op te vullen zodat er 25 mensen kunnen zitten als er 10 mensen komen. Dus als je een vergaderruimte in Utrecht nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met LearnWise. Via de vergaderruimte in Utrecht van LearnWise zal het je tijdens het vergaderen in ieder geval aan niets ontbreken.

De voordelen van een vergaderruimte in Utrecht

Als je een vergaderruimte in Utrecht boekt, dan wil je het liefst dat je van alle gemakken bent voorzien. Als je bij LearnWise een vergaderruimte in Utrecht regelt, dan heb je in ieder geval te maken met de volgende voordelen:

  • De vergaderruimte in Utrecht is goed bereikbaar met de auto
  • De vergaderruimte in Utrecht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Er is gratis parkeerruimte aanwezig
  • Er is een receptioniste die alle gasten ontvangt en welkom heet
  • Er is een inpandig restaurant aanwezig voor lunch, borrel of diner
  • Er is een sfeervolle loungeruimte met koffie, thee en frisdrank

Dus zoals je ziet hoeft het jou en je collega’s voor, tijdens en na de vergadering aan niets te ontbreken. Dat is de kracht van LearnWise. Verder heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van alle technische diensten zoals laptops, computers, beamers, etc. Dus als er iemand iets wil presenteren tijdens de vergadering, dan is dat geen enkel probleem.

Meer weten? Neem gerust contact op met LearnWise

Het klinkt allemaal mooi op papier, maar voordat je een besluit neemt wil je de ruimtes natuurlijk eerst zien. Als je de vergaderruimtes of lokalen wilt komen bekijken, dan kun je daarvoor een afspraak maken. Je kunt contact opnemen met LearnWise via de telefoon. Het telefoonnummer vind je onderaan de homepage van learnwise.nl. Tevens vind je daar ook een emailadres. Dus je kunt als je wilt ook een e-mailtje sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.