Vrije tijd en Hobby

Maak er een mooie gezellige avond van via de slijterij in Rotterdam

woensdag, 1-8-2018  

” Of je nu gezellig met je partner op de bank zit op een zaterdagavond of als je een feestje geeft voor je vrienden, het is altijd een stuk gezelliger met een lekker drankje erbij. Daarom doe je er goed aan om voor het weekend of voorafgaand aan het feetje, even een bezoekje te brengen aan de slijterij in Rotterdam. Het is echter wel een beetje afhankelijk van je eigen niveau wat betreft je smaakpapillen welke slijterij in Rotterdam geschikt is. Een supermarkt heeft ook een afdeling met bieren en wijnen. Dus voor een kratje Heineken hoef je uiteraard niet naar de slijterij in Rotterdam te reizen. Maar het probleem is dan wel dat je ‘slechts’ een kratje Heineken hebt. Daar is natuurlijk niets mis mee en het is ook prima om gewoon een lekker biertje te drinken als je tv aan het kijken bent. Maar als het een speciale gelegenheid betreft of als je zelf gewoon een fijnproever bent, dan is het wel van belang dat je de gasten en natuurlijk ook jezelf, iets lekkers voorzet. Daarom is het in veel gevallen beter om niet naar de supermarkt te gaan, maar om de slijterij in Rotterdam te bezoeken. Daarbij moet opgemerkt worden dat je ook niet naar de eerste de beste slijterij in Rotterdam moet gaan. Bij de Gall & Gall kun je natuurlijk prima een lekkere wijn of whisky kopen, maar het assortiment blijft wel weer enigszins beperkt. Het zijn immers dranken die je overal en in elke slijterij kunt kopen. Wil je iets meer dan alleen een flesje bier of wijn, kom dan naar de beste slijterij in Rotterdam. Hier kun je de meest vernieuwende dranken bestellen. Je gasten zullen verrast opkijken als ze een slokje nemen van die exclusieve wijn die je hebt gekocht bij de slijterij in Rotterdam. De bierliefhebbers die normaliter een lekkere Heineken drinken of een normaal blond biertje, die zullen ook intens genieten van de lekkere speciale biertjes die jij in huis hebt gehaald. Maar uiteindelijk doe je het ook voor jezelf en je eigen smaakpapillen. Waarom zou je genoegen nemen met dezelfde biertjes elke avond weer? Waarom zou je dat doen als je weet dat je bij de juiste slijterij in Rotterdam nieuwe biertjes kunt kopen die je smaakpapillen kunnen verassen? Je houdt het leven spannend als je constant op zoek blijft gaan naar nieuwe ervaringen. Je hoeft daarvoor echt niet naar China te reizen, want het proeven van een unieke smaak is uiteraard ook een nieuwe ervaring. Je kunt dus zelf en samen met je partner en/of vrienden en familie genieten van deze ervaringen door allereerst een bezoekje te brengen aan de slijterij in Rotterdam.

Welke slijterij in Rotterdam is geschikt voor unieke smaken?

Mocht je willen genieten van een unieke smaak, een heerlijk wijntje of een verassend biertje? Kom dan vooral naar Slijterij Van Schaagen. Hier kun je overigens naast bier en wijn uiteraard ook terecht voor:

  • De nodige likeurtjes
  • Verschillende whisky’s
  • Uiteenlopende soorten van cognac

Op de site van slijterij-rotterdam.nl vind je in ieder geval al heel veel informatie over deze slijterij in Rotterdam. Daarnaast lees je ook meer over de filosofie achter deze slijterij en de visie op dranken en vernieuwing. Dus ontdek snel wat je mag verwachten van deze slijterij.

Kom langs in de slijterij

Mocht je een lekkere fles wijn willen kopen of ben je op zoek naar een goede cognac, kom dan vooral eens langs in de winkel zelf en laat je inspireren door alle mogelijkheden. “

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.