Financiën en Verzekeringen

Maak je leven makkelijker met een boekhouder in Amersfoort

woensdag, 7-6-2017  

Boekhouder Amersfoort | Welkom bij Stuurman!

Het leven is natuurlijk al complex genoeg zonder de boekhouding. Maar als je ook nog eens te maken krijgt met een uitgebreide financiële administratie, dan wordt het leven natuurlijk wel heel erg complex. Het is één ding als je enkel te maken hebt met je eigen huishouden. De boekhouding is dan dat geval niet al te ingewikkeld en dit kun je vaak prima zelf regelen. Maar het wordt een ander verhaal als je bijvoorbeeld een onderneming hebt. De administratie is dan uiteraard vele malen complexer, dan een eigen persoonlijke administratie. Je hebt dan te maken met een constante stroom van uitgaven en inkomsten. Daarnaast moet je materialen inkopen, personeel betalen, investeren en eventueel bezuinigen. Of je wel of niet moet bezuinigen is echter iets wat je alleen kunt weten wanneer je boekhouding op orde is. Als je immers niet duidelijk op papier hebt staan wat er aan geld binnenkomt en wat er uit gaat, dan heb je geen enkel idee wat de financiële staat is van jouw onderneming. Veel ondernemers maken dan ook een klassieke fout door de boekhouding niet op waarde te schatten. Mensen prefereren het gevoel boven de kille cijfers van de administratie. Dus als je winkel aan het einde van de dag leeg is of als je restaurant elke avond vol zit, dan zegt je gevoel wellicht dat de zaken heel goed gaan. Je gevoel vertelt je ook dat je wel kunt investeren in uitbreidingen en dergelijke. Maar het kan heel goed mogelijk zijn dat het gevoel niet rijmt met de cijfers. Volgens de cijfers kan het zelfs zo zijn dat je sterk moet bezuinigen. Daarom is het dus zo belangrijk om je boekhouding op orde te houden. Mocht dat niet lukken, dan kun je altijd een boekhouder in Amersfoort inhuren. Deze boekhouder in Amersfoort kan je boekhouding dan doornemen en op orde brengen. Vervolgens kan deze zelfde boekhouder in Amersfoort jouw precies vertellen wat je vermogen is, wat je investeringsmogelijkheden zijn en of je wel of niet moet bezuinigen. Daarnaast kan een boekhouder in Amersfoort op basis van de cijfers over een bepaalde periode voorspellingen doen voor de toekomst. Als de administratie een constante groei laat zien, dan kun je redelijk zeker zijn dat deze groei zich door zal zetten. Als er echter sprake is van sterke wisselvalligheid met hele goede perioden en hele slechte perioden, dan kun je echter minder goed voorspellen hoe de toekomst eruit zal zien. In dat geval is voorzichtigheid geboden. Al dit soort zaken kun je inzichtelijk en transparant maken met behulp van de boekhouder in Amersfoort.

Een boekhouder in Amersfoort nodig? Kom dan naar sadienstverlening.nl

Mocht je op zoek zijn naar een goede boekhouder in Amersfoort, dan is Stuurman Administratieve Dienstverlening een goede optie. Deze boekhouder kan jou en jouw bedrijf namelijk helpen met verschillende zaken. Qua diensten kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Administratie
  • Salarisadministratie
  • Boekhouder
  • Belastingaangifte

Het is dus ook niet zo dat je alleen een boekhouder in Amersfoort kunt inhuren voor je totale administratie. Je kunt ook delen van de administratie uitbesteden. Daarnaast kun je ook voor je belastingaangifte om hulp of advies vragen. Ook als je zelf aan de slag gaat met je boekhouding, dan kun je altijd om hulp vragen. Een extern professioneel oog kan vaak heel snel aangeven wat er moet gebeuren.

Advies op maat

Mocht je advies nodig hebben, dan kun je daar geheel vrijblijvend om vragen. Via de website kun je en contactformulier invullen met je gegevens en je aanvraag. Je krijgt dan zo snel mogelijk een respons.

Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.