Smartphone en Tablet

Maak je leven makkelijker met een selfiestick

dinsdag, 10-9-2019  

Het woord ‘selfie’ bestaat nog maar heel kort en dus is ook een object als een selfiestick relatief nieuw. Maar ook voordat we het woord ‘selfie’ gebruikten werden er al selfies gemaakt. Alleen hadden we er nog geen term voor. Door de introductie van de smartphone en de camera op deze smartphone, is de term ‘selfie’ geïntroduceerd. Dankzij de smartphone kan iedereen altijd en overal foto’s maken en men maakt in deze individualistische maatschappij vooral foto’s van zichzelf. Om goede foto’s te maken moet je je telefoon uit handen geven of een selfiestick aanschaffen via 123megastore.nl. Dus dankzij de smartphone en het maken van selfies is er een vraag ontstaan naar een methode om met de smartphone specifieke foto’s te maken. De uitvinder van de selfiestick zag hier dus een gat in de markt en met recht, want tegenwoordig zijn selfiesticks veel geziene objecten onder toeristen. Je kunt immers zomaar even voor een gebouw gaan staan en vervolgens kun je dankzij de selfiestick makkelijk een foto maken van jezelf, je partner en het gebouw op de achtergrond. Los daarvan maakt een selfiestick het ook mogelijk om iets meer afstand te generen tussen jou en de smartphone. Als je afhankelijk bent van je eigen arm, dan kun je niet ver genoeg uitzoomen. Als je dan een foto wil maken van 2 of drie mensen, dan moet iedereen zich helemaal samenpersen om op de foto te komen. De resulterende foto is dan ook een foto van een paar uitvergrote hoofden. Maar als een selfiestick tot je beschikking hebt, dan kun je zelfs je volledig lichaam op de foto zetten. Voor het maken van foto’s met je telefoon is een extra verlengstuk dus geen overbodige luxe. Het gaat hier om een soort van gadget en dat betekent dat je de stick kunt bestellen via 123megastore.nl. Dit is een site waar je tal van verschillende gadgets en accessoires kunt kopen. Hierbij kun je denken aan: 

  • Laptop sleeves
  • Smartphone protectors 
  • Hoesjes voor smartphone en tablet 

Dus als je iets wilt bestellen, dan kun je dat regelen via 123megastore.nl. Een selfiestick heb je dan de volgende dag al in huis. Dat betekent dat je snel kunt beginnen met het maken van de mooiste foto’s. Maar je kunt er dus ook meteen een hoesje kopen voor je smartphone, zodat deze ook meteen goed beschermd is tegen schade. Kijk dan ook snel op de site van 123megastore en ontdek de mogelijkheden. 

Surf naar de site en bestel jouw selfiestick

Zodra je een selfiestick of iets anders wilt bestellen, dan kun je dat regelen via de site. Je hoeft hiervoor dus alleen maar even naar de site te surfen. Eenmaal daar kun je het gewenste artikel of artikelen toevoegen aan de winkelwagen. Daarna rest je niets anders dan het afronden van de bestelling door te betalen. Betalen doe je gewoon via je eigen bank met iDEAL. 

Heb je nog vragen? Stel je ze via de klantenservice

Mocht er iets onduidelijk zijn of heb je een vraag over je bestelling, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met de klantenservice van 123megastore.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.