Bedrijven en Bedrijfsleven

Maak overblijven leuk

woensdag, 18-4-2018  

Overblijven met plezier dankzij de overblijf van Kinderstralen, Lunchen op school - Lunchen op school

Veel kinderen vinden het toch wel erg spannend om te moeten overblijven op school. Dit kunnen ze zich bij Kinderstralen heel erg goed voorstellen. Lunchen op school, onderdeel van Kinderstralen, is er elke dag mee bezig om kinderen zo leuk en ontspannen mogelijk te laten overblijven op school.

  • Leerlingen
  • Leraren

 

Het is natuurlijk niet alleen voor de leerlingen belangrijk dat het overblijven zo goed mogelijk verloopt. Ook voor de leerkrachten is het belangrijk dat zij halverwege de dag even een momentje van rust kunnen pakken. Veel mensen hebben vaak het idee dat het heel erg gemakkelijk is om docent te zijn, maar dit kost behoorlijk wat energie. Zeker omdat je niet alleen de hele dag door met de kinderen bezig bent, maar vaak stopt het werk ook niet wanneer de kinderen weer naar huis gaan. Je bent dan vaak nog bezig met het voorbereiden van lessen of juist het afronden van de dag. Het is dan natuurlijk wel zo prettig om tussendoor even een momentje te kunnen pakken waar je echt even bij kunt komen. Kinderstralen helpt scholen daarbij. Want dankzij Lunchen op School kan het overblijven voor zowel de leerlingen als de leerkrachten echt een fijn moment worden.

Het overblijven goed geregeld

Bij Kinderstralen begrijpen ze als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om het overblijven van kinderen goed te regelen. Je kunt er als school echter ook niet voor kiezen om dit niet aan te bieden, het is tenslotte voor ouders gewoon niet altijd mogelijk om tijdens de lunchpauzes op school thuis te zijn. Daarnaast bieden niet alle scholen in Nederland een lange lunchpauze aan. Sommige scholen werken bijvoorbeeld met een continurooster. Daar horen natuurlijk ook pauzes bij en ook die wil je op de best mogelijke manier invullen. Dit kan wel degelijk door middel van het inschakelen van de hulp van Kinderstralen.. Wilt u hier als school graag meer over weten? Neem dan contact op met Kinderstralen. Zij kijken graag samen met u naar de opties die er op dit moment zijn en hoe zij u daar op de best mogelijke manier bij kunnen helpen. Ze kunnen dit natuurlijk helemaal op maat voor u maken.

Laat u goed informeren

U wilt natuurlijk niet zomaar ervoor kiezen om het overblijven bij u op school over te laten aan een voor u nog vreemde organisatie. Daarom komen de medewerkers van Kinderstralen graag bij u langs om de mogelijkheden op dit gebied te bespreken. U krijgt dan meteen een goed beeld van wat zij allemaal kunnen doen op het gebied van overblijven. Het is belangrijk dat kinderen zelf kunnen kiezen voor lekker buiten spelen of binnen spelen en dat het toezicht dan goed geregeld is. Als leerrkacht kom je hier misschien niet altijd aan toe en daarnaast heb je niet alleen zelf even pauze nodig, maar het is ook fijn om deze tijd aan andere dingen te kunnen besteden. Dankzij de hulp van Kinderstralen krijg je dat gemakkelijk voor elkaar. Neem eens contact op met Kinderstralen als u de overblijf op uw school wilt aanpassen. Zo weet u zeker dat de overblijf goed geregeld is en dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Bent u erg benieuwd hoe Lunchen op school als dienst voor uw school kan werken? Kom dan vandaag nog naar de website toe en zorg ervoor dat u eens contact opneem met de medewerkers van de organisatie Kinderstralen. Zij staan u uiteraard graag te woord. Zo kunt u er achter komen of dit ook voor u de juiste oplossing is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.