Woning en Tuin

Makelaar Nijmegen

dinsdag, 6-3-2018  

Een makelaar uit Nijmegen in de arm nemen is de juiste keus op het moment dat jij besluit dat je graag in deze stad of in de directe omgeving hiervan wilt gaan wonen! We zijn allemaal in ons leven op zoek naar een plek waar wij ons prettig voelen, waar wij ons thuis voelen. Voor iedereen is dat weer iets anders, we hebben immers allemaal andere eisen en wensen. Wat wel voor velen zo is, is dat zij graag niet al te ver van hun werk willen wonen, omdat ze de reistijd graag beperkt willen houden. Een makelaar te Nijmegen kan jou vertellen welke wijken binnen de gewenste reistijd liggen voor jou en welke locatie daarbij past. Doordat zij als geen ander het aanbod in deze regio kennen, kunnen ze jou al snel voorstellen doen voor woningen die passen binnen jouw budget en binnen de wensen die je op dit gebied hebt. Dat maakt het vinden van jouw droomhuis een heel stuk eenvoudiger voor jou! Als je hier naar toe wilt verhuizen, dan is het inschakelen van een makelaar in Nijmegen dus echt een aanrader!

Verkopen via makelaar Nijmegen

Maar ook als je juist wilt verkopen, omdat je naar een andere plaats wilt gaan verhuizen of omdat je een ander huis wilt in deze stad, is het inschakelen van een makelaar uit Nijmegen een aanrader. Deze kan jou uitstekend helpen bij het hele verkoopproces, want daar komt nog heel wat bij kijken. Zo moet je bijvoorbeeld foto’s maken, waar jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk op staat. Er moet een aansprekende beschrijving gemaakt worden en de kenmerken moeten correct opgesteld worden. Er moet een vraagprijs bepaald worden, die past bij de huidige markt. En dan moet het pand als het ware nog in de etalage gezet worden. Natuurlijk kun je dit zelf doen, maar een makelaar te Nijmegen heeft hier veel ervaring mee en kan daardoor als geen ander dergelijke taken van jou overnemen. Zij kunnen het pand bijvoorbeeld uitstekend in de markt zetten, doordat zij hiervoor over verschillende mogelijkheden beschikken. Ook kunnen zij jou helpen met de bezichtigingen, die voor potentiële kopers natuurlijk georganiseerd moeten worden. En wat dacht je van al het papierwerk dat er bij de overdracht komt kijken? De hulp van een goede makelaar te Nijmegen is dan echt zeer welkom!

Jakobs Makelaardij

Als jij een goede makelaar in Nijmegen zoekt, dan is Jakobs Makelaardij een uitstekende keus! Zij hebben een zeer klantgerichte werkwijze en zijn erg betrokken. Zij snappen hoe belangrijk koop of verkoop voor jou is, hoe erg het van belang is om je thuis te voelen in je huis en deze plek te vinden. Bij het zoeken naar jouw droomhuis, geven zij jou dan ook graag advies en ze helpen jou met het verkrijgen van een passende hypotheek. Wil jij via hen verkopen, dan ondernemen zij de volgende stappen:

  • de markt wordt onderzocht en het huidige aanbod geanalyseerd
  • er wordt een inschatting gemaakt van de concurrentiepositie
  • op basis van de twee vorige stappen wordt een verkoopplan opgesteld
  • zij geven jou advies over het opzeggen, veranderen of meenemen van de hypotheek die je nu hebt

Deze makelaar in Nijmegen weet hoe belangrijk een juiste marketing is en daarom stellen zij ook altijd een marketingplan op. Belangrijk daarbij is een goede presentatie door middel van aansprekende foto’s. Ook vindt er een doelgroepbepaling plaats, zodat ze weten bij welke groep zij jouw pand onder de aandacht moeten brengen. Hun aanpak is dus echt erg persoonlijk en daarom vaak zeer succesvol. Zoek jij een goede makelaar in Nijmegen, dan is Jakobs Makelaardij echt een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.