Juristen en Advocaten

Met deze advocaat echtscheiding krijgt u waar u recht op hebt

donderdag, 16-2-2017  

U wilt scheiden. Hoe gaat u dan te werk?

  • Ga op zoek naar een goede advocaat echtscheiding door op wsadvocaten.nl te kijken,
  • Bevalt het u wat u daar allemaal aantreft? Neem dan direct contact op met onze klantenservice,
  • Dien vervolgens een verzoek in tot een scheiding bij uw gemeente maar niet nadat onze advocaat echtscheiding u heeft geïnformeerd over de gang van zaken.

Onze advocaat echtscheiding kan u zowel helpen bij een gemeenschappelijk verzoek als bij een enkelzijdig verzoek tot een scheiding. We bemiddelen met de rechter of de advocaat echtscheiding van de andere partij zodat al uw belangen behartigt worden. Wilt u bijvoorbeeld het voogdij over uw kinderenkrijgen? Dan moet u kunnen aantonen waarom u het meeste geschikte persoon bent van u tweeën. Hebt u daarom een advocaat echtscheiding nodig? Dan weet u ons vanaf nu te vinden. Hebt u een flink vermogen opgebouwd en bent u bang dat uw ex er mee vandoor gaat? Laat u dat niet overkomen, er zijn in het verleden helaas heel wat mensen op die manier hun vermogen kwijtgeraakt. Is uw partner erg agressief naar u of uw kinderen? En bent u bang dat uw kinderen uit huis worden geplaatst? Ook dan is het zaak om een advocaat echtscheiding van Witlox en Snijders in te huren. Wij behartigen niet alleen uw belangen maar ook die van uw kinderen. We kennen alle regels van het jeugdrecht

De advocaat echtscheiding helpt u tevens met het familierecht

Waar moet u zoals aan denken bij familierecht als het op een scheiding aankomt? Ten eerst aan een nette verdeling van goederen. U krijgt waar u recht op hebt en dat betekent dat een exacte verdeling van 50/50 niet altijd terecht is. Als u veel meer gewerkt hebt en een deel van uw vermogen op naam van uw eigen bedrijf staat, dan kan de ander hier geen aanspraak op maken ook al probeert diegene het wel. Daarnaast is het belangrijk om uw pensioenregeling in de gaten te houden. U wilt niet tussentijds en groot deel van dit bedrag hoeven afstaan aan uw ex-partner. Voor deze zaken kan onze advocaat echtscheiding u helpen. We stellen een verdediging op en kunnen met de tegenpartij in gesprek gaan. U kunt zich dan met andere zaken bezighouden zoals het zoeken naar een nieuwe leefruimte en het verwerken van uw verdriet. Want u gaat waarschijnlijk een flink rouwproces tegemoet. Zeker als u nog altijd van uw partner houdt en met moeite afstand kunt nemen. U wilt niet continu herinnert worden aan deze zaken dus laat het zware werk aan een onafhankelijke advocaat echtscheiding over. Hebt u niet genoeg vermogen om de kosten van een advocaat echtscheiding te betalen? Maar ligt een rechtszaak in het verschiet? Dan zal de rechter een advocaat echtscheiding pro Deo aanwijzen.

Bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op

Hebt u nog vragen over de kosten of de services die wij als advocatenkantoor kunnen bieden? Niet alleen voor echtscheidingen bent u hier aan het juiste adres. Neemt u in ieder geval even contact op met ons kantoor. Op de website www.wsadvocaten.nl vindt u ons telefoonnummer en e-mailadres. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en doen er alles aan om al uw prangende vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt gratis advies opvragen. U bent tevens van harte welkom bij ons op kantoor. U vindt een exacte routebeschrijving naar dit adres op onze website. Vergeet niet om ons via de sociale media te volgen. We zijn lid van onder andere Facebook, Twitter en Linked in.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.