Beveiliging en Bewaking

Met een hondengeleider zorgt voor meer veiligheid op uw terrein

donderdag, 5-4-2018  

Wanneer u een groot terrein moet beveiligen tegen bijvoorbeeld dieven, dan kunt u altijd een keer contact met ons bedrijf opnemen. Wij doen er namelijk graag alles aan om ervoor te zorgen dat er geen ongenodigde gasten op uw terrein zullen komen. Wij kunnen u op vele manieren voorzien van veiligheid en kunnen er voor zorgen dat uw eigendommen onberoerd blijven. Wij willen u dan ook graag vragen om een keer contact met ons op te nemen. Wanneer u dat graag zou willen, kunnen wij u namelijk ook voorzien van een hondengeleider. Met een hondengeleider kunt u er zeker van zijn dat geen mens het meer aandurft om uw terrein te betreden. Wij hebben gemerkt dat wanneer wij met een hondengeleider en een hond op een terrein lopen, of wanneer wij met een hond en een hondengeleider in een pand aanwezig zijn, dat dit een zeer afschrikkende werking heeft op mensen die kwade plannen hebben. Mocht u graag met ons willen werken, dan nodigen wij u graag uit om een keer op onze site te komen kijken. Het adres van deze pagina is Beveiliging-Vianen.nl. Hier kunt u nog veel meer lezen over onze hondengeleider. Deze werkt bijvoorbeeld altijd met zijn eigen hond. Deze eigenaar en zijn hond hebben vaak een diepe band met elkaar omdat zij bijna onafscheidelijk zijn. De hond maakt namelijk ook deel uit van het gezin van de hondengeleider. Hierdoor onstaat er bij de hond een diepe vertrouwensband waardoor hij op ieder mogelijk moment naar de bevelen van de hondengeleidster zal luisteren. Mocht u graag gebruik willen komen maken van dit koppel, dan willen wij u vragen om even naar onze site te komen kijken. U zult zien dat wij u al op heel korte termijn van dienst kunnen zijn wanneer u dit graag zou willen.

Onze hondengeleider beschikt over een zwaar getrainde hond

Wanneer u besluit om bij ons een hondengeleider in te huren, zal deze zich met een zwaar getrainde hond bij u melden. Wij hebben namelijk deze honden onderworpen aan een zware opleiding waarbij alle facetten van intensieve beveiliging aan de orde kwamen. Daarnaast onderwerpen wij onze honden ook aan aanvullende trainingen die op diverse oefenlocaties gehouden worden. Wanneer de honden dit met goed gevolg afleggen, krijgen zij een certificaat. Hierdoor kunt u er dus zeker van zijn dat u een hondengeleider met een hond inschakelt die zich heel goed weet te redden. Wij willen u vragen om daarom snel een keer naar onze site Beveiliging-Vianen.nl te gaan om te kijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Onze honden zijn allemaal gecertificeerd met certificaten van de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging of de Nederlandse bond voor de Diensthond. Dit zijn officiële instanties die toezien op de kunde van de hondengeleider en zijn of haar hond. Al met al kunt u er dus zeker van zijn dat wanneer u ons inschakelt, er niemand ongezien op uw terrein zal komen. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar onze site Beveiliging-vianen.nl te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Onze mensen zijn al op korte termijn voor u beschikbaar

Wilt u graag zeker zijn dat uw terrein, object of evenement veilig verloopt? Kom dan naar ons bedrijf om hier een hondengeleider in te huren. Deze kan helpen bij:

  • het bewaken van uw terrein
  • het opsporen van mensen op uw terrein of u in uw woning
  • eventuele indringers preventief afschrikken

Kijk snel even op onze site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.