Mens en gezondheid

Minerale olie

zondag, 22-7-2018  

” Het gebruiken van een minerale olie is een heel goed idee voor een massage! Natuurlijk zijn er heel veel andere soorten oliën die je hiervoor kunt gebruiken, maar het is zo dat massageolie in heel veel gevallen gewonnen is uit noten. Voor de meeste mensen is dit geen probleem, maar voor degenen die last hebben van een notenallergie, is dit natuurlijk niet te gebruiken. Hierdoor kunnen zij heel veel oliesoorten dus gewoon niet gebruiken en dat kan best lastig zijn. Gelukkig biedt minerale olie dus een oplossing, deze kunnen zij gebruiken zonder dat ze bang hoeven te zijn voor een allergische reactie. Zo kunnen ook zij dus eens gebruik maken van een soepele massage, waarbij de masseur ook een olieproduct kan gebruiken voor een nog beter resultaat. Zo kunnen de handen soepeler over de huid glijden en kunnen de spieren beter bewerkt worden. Als jij een notenallergie hebt of als jij als masseur klanten met een dergelijke allergie een alternatief wilt bieden, dan is minerale olie dus een uitstekende keus!

Minerale olie mengen met etherische oliën

Nu is het zo dat heel veel mensen het fijn vinden als hun massageolie een geurtje heeft, dit zorgt net voor iets meer sfeer. Zo kan een lavendelgeur je meer ontspanning geven, om een voorbeeld te noemen. Nu is minerale olie van zichzelf geurloos en dat heeft zijn voordelen. Een eerste voordeel is dat mensen die allergisch zijn voor bepaalde parfums dit dus zonder problemen gebruiken kunnen. Maar een ander voordeel is dat je juist zelf de geur ervan kunt bepalen, door deze te mengen met een geurolie. Een minerale olie kun je namelijk uitstekend vermengen met etherische oliën. Zo kun je er je eigen favoriete geur aan geven, je kunt zelfs verschillende geuroliën mengen om helemaal je eigen geurcreatie te maken. Een voordeel van menging met etherische olieproducten, is bovendien dat deze een reinigende werking hebben. Op die manier is de massageolie die je zo zelf maakt dus niet alleen maar voedend voor de huid en dient het niet alleen als handig middel om de massage wat soepeler te laten verlopen, maar zorgt het er dus ook voor dat je huid gereinigd wordt. Het heeft daardoor ook een verjongend effect en dat is ook zeker een goede reden om hier voor te kiezen. Zo biedt minerale olie jou dus uitstekende mogelijkheden voor massages, maar ook voor eventuele andere toepassingen!

Koop het bij Alles voor de sauna

Nu is het natuurlijk zo dat je minerale olie niet in heel veel zaken aan zult treffen, het is eigenlijk een heel erg specialistisch product. Als jij dit graag wilt kopen, dan kun je hiervoor terecht bij Alles voor de sauna. Zij zijn een echte specialist op het gebied van allerlei artikelen die je in of bij de sauna kunt gebruiken, zoals:

  • etherische oliën
  • geurverspreiders, zoals aroma diffusers en geurmachines
  • badproducten
  • hammam doeken en badjassen

En dit is slechts een greep uit de vele artikelen die zij te koop hebben. Niet alleen voor een goede minerale olie kun je bij hen dus terecht, zij bieden ook de etherische oliën waar je deze mee kunt mengen en nog zoveel meer andere producten die jou van pas kunnen komen in de sauna of in een wellness centrum. Of natuurlijk gewoon thuis, want ook daar mag jij jezelf natuurlijk wel eens verwennen! Of je nu particulier bent of eigenaar van bijvoorbeeld een wellness centrum, je kunt altijd je aankopen doen bij dit bedrijf. Wil jij dus graag eens minerale olie kopen of een van de andere genoemde zaken, dan moet je dus zeker eens contact opnemen met Alles voor de sauna! “

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.