Marketing en Promotiemateriaal

Mooie mokken bedrukken

donderdag, 10-8-2017  

Een aantal maanden geleden heb ik mijn eigen knutselwinkel geopend. Voor mijn hobby was ik al jaren een fanatieke knutselaar en vrienden en familie zeiden al steeds dat ik wel een eigen bedrijf kon beginnen. Een paar maanden geleden heb ik dus eindelijk die spannende stap genomen. Al gauw kwam ik erachter hoeveel er komt kijken bij een eigen onderneming runnen. Promotie is een van de belangrijkste aspecten daarvan. Toen kwam een vriend met mokken bedrukken als tip. Hij vertelde hoe hij zelf zijn bedrijfsnaam op bekers heeft laten drukken. Binnen korte tijd had hij er een grote groep nieuwe klanten bij. Zelf mokken bedrukken gaat natuurlijk niet zo gemakkelijk, zelfs niet als ervaren knutselaar. Daarom heb ik onlangs een professioneel drukbedrijf deze klus voor mij laten doen. Mokkenshop.nl blijkt een ideaal bedrijf voor mokken bedrukken. Van begin tot eind heeft het drukbedrijf mij geholpen met het ontwerp van de beste bedrukte mok voor mijn nieuwe onderneming. Voor mijn knutselwinkel wilde ik natuurlijk koppen met een artistieke en originele uitstraling. Een vriendelijke medewerker van Mokkenshop gaf precies de juiste tips en informatie om dit op de juiste manier te doen.

Unieke mokken bedrukken met persoonlijk ontwerp

Aangezien ik zelf zo van knutselen houd, heb ik het ontwerp van de opdruk natuurlijk zelf bedacht. Hoewel mokken bedrukken me net een stap te ver is, vond ik het ontwerpen van de opdruk juist heel leuk om te doen. Ik wilde niet zomaar bedrukte bekers als promotie artikelen. Het doel was om een persoonlijke boodschap te verwerken in het drukwerk. Samen met de vriendelijke medewerker van het bedrijf is dit zeker gelukt. Ik wist niet dat mokken bedrukken zo leuk én effectief kon zijn. Ook was ik blij verrast met het eindresultaat. Het ontwerp is echt heel mooi uitgevallen op het type mok dat ik gekozen heb uit het ruime assortiment. Niet alleen de service is heel goed bij dit drukbedrijf, ook het eindresultaat mag er wezen. Hier mokken bedrukken levert echt kwaliteit. Je kunt direct zien dat Mokkenshop veel ervaring en kennis van zaken heeft. Iedere beker ziet er keurig uit en het ontwerp springt er echt uit. Dankzij de vakkundige hulp van het drukbedrijf heb ik de naam van mijn knutselwinkel op een sprekende en professionele manier kunnen verwerken in een bedrukte beker. Bovendien is het mogelijk om een proefdruk te laten doen, zodat je eventueel nog correcties kunt maken. Zo weet je zeker dat je goed zit.

Zeer tevreden met mokkenshop.nl

Zoek je ook een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor mokken bedrukken? Ik kan mokkenshop.nl zeker aanraden. De website is heel fijn in gebruik en je hebt zo gevonden waar je naar zoekt. Er zijn ook veel verschillende exemplaren bekers te vinden, voor zowel koffie als thee. Daardoor kan je iets vinden dat bij jouw persoonlijke smaak past. Ik heb ervaren hoe snel mokken bedrukken bij deze onderneming kan gaan. Dankzij de persoonlijke en gerichte aandacht was het ontwerp zo klaar en we hadden de bestelling zo rond. Ook de levertijd is erg snel. Binnen 12 dagen kun je jouw persoonlijke bekers al in gebruik nemen. Nu staan er een aantal prachtige bekers bij mij in de winkel, maar ik heb er bijvoorbeeld ook een aantal als zakencadeau weggegeven. Ik heb al veel positieve reacties ontvangen van kennissen en klanten. Bij Mokkenshop profiteer je van al deze voordelen:

  • Snelle levering van producten, zonder verzendkosten
  • Een groot assortiment met meer dan genoeg keus
  • Artikelen van topkwaliteit
  • Veilig betalen met erkende betaalmethodes

Zoek je ook een manier om jouw bedrijf en producten te promoten? Ik raad mokkenshop.nl zeker aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.