Smartphone en Tablet

Nieuwe iPhone 7? Vergeet niet om een IPhone 7 hoesje te kopen

maandag, 7-5-2018  

iPhone 7 hoesjes - iPhonehoesjes.nl

Als je net een nieuwe iPhone 7 hebt gekocht of gekregen, dan ben je natuurlijk helemaal in extase. De blijdschap is nauwelijks in woorden te vatten en je bent dan ook één brok aan positieve emoties. Dat is niet zo gek natuurlijk, want dat is het effect van alles wat met Apple te maken heeft. Of je nu een iPad, een iPhone of een MacBook koopt, het effect is altijd zeer intens. Je hoort immers eindelijk bij de Apple club en dat mag zeker gevierd worden. Al deze emoties maken dat je bepaalde dingen wellicht over het hoofd ziet. Je bent bijvoorbeeld zo blij met je nieuwe iPhone, dan je vergeet om een iPhone 7 hoesje te kopen. Dat is uiteraard erg gevaarlijk, want als je die nieuwe zuur verdiende iPhone op de grond laat vallen terwijl er geen iPhone 7 hoesje omheen zit, dan kun je er donder op zegen dat er meteen een flinke barst in het scherm zit. Zo’n mooie nieuwe glimmende iPhone is uiteraard al een mooi object zonder dat je de telefoon in gebruik neemt. Het is om die reden vaak ook zonde om er een iPhone 7 hoesje omheen te doen. De smartphone wordt daardoor meteen een stukje groter en logger en je verliest het strakke moderne design. Een iPhone zonder hoesje ligt ook zo lekker soepel in de hand. In die zin is een iPhone zonder iPhone 7 hoesje net alsof je zonder condoom vrijt. Het voelt allemaal gewoon net even iets lekkerder. Maar dat mag dan wel zo zijn, maar je brengt je telefoon flink in gevaar als je deze niet voorziet van een iPhone 7 hoesje. Een smartphone, of dit nu een iPhone is of een Samsung, is enorm kwetsbaar. Het grote scherm is gemaakt van materiaal dat jou in staat stelt om de telefoon via touchscreen technologie te bedienen, maar daardoor is deze smartphone ook meteen erg kwetsbaar. Een klein stootje en je hebt al een barst. Daarnaast heb je ook nog eens te maken met hardware in de telefoon waar je 50 jaar geleden een heel flatgebouw voor nodig had. Het is mooi dat die techniek nu allemaal in een chip past die je op een vingertop kunt leggen, maar dat maakt het wederom ook een stuk kwetsbaarder. Dus de juiste bescherming is zeker wenselijk, ook al ligt je telefoon daarna iets minder lekker in de hand. Dat is ook een kwestie van wennen, want na een paar dagen ben je er alweer aan gewend en weet je niet beter.

Waar koop je een goed iPhone 7 hoesje?

Mocht je dus een iPhone 7 hoesje willen kopen, dan kun je dat online regelen. Je hoeft dus niet naar een winkel te gaan. Via iphonehoesjes.nl kun je het juiste hoesje kopen voor jouw iPhone 7. Maar mocht je een andere iPhone hebben, dan kun je hier ook voor hoesje terecht die past bij de iPhone 4, 5, 6, 8 of X. Dus als je een iPhone 7 hoesje nodig hebt en je hebt geen zin om naar de winkel te reizen, dan kun je altijd terecht op iphonehoesjes.nl.

De verschillende artikelen van iphonehoesjes.nl

Naast een iPhone 7 hoesje, kun je op de site natuurlijk ook nog eens vele andere artikelen bestellen. Hierbij kun je denken aan:

  • Screenprotectors
  • Opladers
  • Audio
  • Accessoires

Dus als je eenmaal een mooie iPhone hebt gekocht, zorg er dan voor dat je via iphonehoesjes.nl ook meteen alle benodigde iPhone accessoires in het bekende winkelmandje stopt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.