Cursus en Opleidingen

Online ICT trainingen volgen

zaterdag, 16-5-2015  

Van ICT-professionals wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd. Om als werknemer waarde te behouden is het nodig kennis van ICT te onderhouden en uit te breiden. Het veld binnen de ICT breidt zich uiteraard ook steeds verder uit met de komst van nieuwe technologieën. Decisco biedt ICT-professionals de mogelijkheid hun kennis en kunde op het gebied van ICT te onderhouden. Hiervoor biedt Decisco online ICT trainingen aan op maat. Decisco heeft een eigen filosofie en werkwijze die aansluit bij het steeds veranderende landschap van ICT. Bij Decisco bent u niet aangewezen op uzelf, hoeft u geen eindeloze opdrachten te maken in uw eentje en bent u niet afhankelijk van onpersoonlijk lesmateriaal. In plaats daarvan komt u terecht in een klassikale setting binnen een gecertificeerd opleidingscentrum. U leert samen met collega’s uit het vak de fijne kneepjes van programma’s of besturingssystemen. Ook is het mogelijk uw kennis op het gebied van programmeren te verbreden en te verdiepen. De aanpak van Decisco garandeert dat uw kennis toepasbaar is in de praktijk. Dat betekent dat u aan de slag gaat met praktijkopdrachten waardoor de theoretische kennis die u opdoet langer blijft hangen. Als u een van de online ICT trainingen van Decisco heeft afgesloten bent u dus ook in staat op uw werkplek de vaardigheden in te zetten. Dat is wel zo prettig, want dan hoeft u dus ook niet steeds terug te komen voor online ICT trainingen om uw kennis opnieuw op te doen, tenzij u andere online ICT trainingen wilt volgen. Het aanbod van Decisco is breed en zeer divers. U kunt bijvoorbeeld aankloppen voor ICT trainingen op het gebied van Windows, SQL of MCSE 2012. Er zijn nog vele andere mogelijkheden. Elk staat vermeld op de website en is voorzien van een uitgebreide beschrijving. Ook staan alle startmomenten van cursussen vermeld, zodat u altijd weet wanneer de training van uw keuze van start gaat en wanneer u kunt beginnen.

De praktijk van online ICT trainingen

Hoe gaat het volgen van online ICT trainingen in zijn werk? U moet eerst beslissen welk van de online ICT trainingen u wilt volgen. Dit kunt u bijvoorbeeld overleggen met uw werkgever. In sommige gevallen is deze in staat een deel van de training of de training in zijn geheel te vergoeden door middel van vouchers. Als u een keuze heeft gemaakt voor de juiste training, kijkt u op de website van Decisco of u de juiste vooropleiding hebt. Voor sommige online ICT trainingen is zekere voorkennis vereist. Zonder deze voorkennis wordt u niet toegelaten tot de cursus. Het is uiteraard wel mogelijk de benodigde online ICT trainingen te volgen en deze te laten aansluiten op de training van uw keuze. Als u overtuigd bent van de opleiding naar uw wens, kunt u zich direct inschrijven via de website. De meeste trainingen duren 5 dagen. U wordt dus in één hele week bijgespijkerd op het gebied van uw keuze. Als u een indruk wilt krijgen van de lessen van Decisco kunt u er voor kiezen om een proefles te doen op de website. Het is echter ook mogelijk eerst meer informatie in te winnen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden:

  • een offerte aanvragen
  • een terugbelafspraak inplannen
  • een adviesgesprek aanvragen
  • zelf contact opnemen

Zelf contact opnemen kan via de telefoon of per e-mail. Medewerkers van Decisco kunnen u dan helpen de juiste keuze te maken. Het is ook mogelijk om te profiteren van acties. Zo is er de last minute aanbieding waarbij de laatste plaatsen in een van de online ICT trainingen voordelig worden aangeboden. Zo bespaart u soms wel de helft in vergelijking met de prijzen van andere aanbieders van online ICT trainingen. Zo kunt u extra voordelig uw kennis vergroten op het gebied van ICT. Het is zeker de moeite waard om de website van Decisco in de gaten te houden voor deze aanbiedingen. Overleg ook eens met uw werkgever wat de mogelijkheden zijn voor financiële ondersteuning.

Examen doen

Als u een van de online ICT trainingen hebt gevolgd bij Decisco wordt deze vanzelfsprekend afgesloten met een examen. De examens zijn altijd online, en worden afgenomen door een gerenommeerde externe partij. Het afnemen van een examen na een van de online ICT trainingen is gekoppeld aan een speciale datum. Het is daarom raadzaam uw examen niet te lang uit te stellen na uw training. Ook omdat uw kennis natuurlijk vers is net na het afronden van uw cursus. Het is mogelijk om de datum van uw examen te verplaatsen, maar hiervoor moet u contact opnemen met Decisco. Bent u na het afnemen van uw examen niet tevreden over de cursus? Als u dat wilt kunt u gratis de cursus opnieuw komen volgen. Uiteraard biedt Decisco leerlingen uitgebreide examentraining aan zodat alle cursisten in staat zijn het examen te halen. Met een goede inzet en benodigde vaardigheden moet elke cursist in staat zijn het examen met succes af te leggen. Als u twijfels hebt kunt u uiteraard altijd terecht bij een van de gediplomeerde docenten die verbonden zijn aan de online ICT trainingen. Zij kunnen u inhoudelijk helpen, of uw twijfels omtrent uw kunnen en kennis wegnemen. Omdat zij veel ervaring hebben met het werken met cursisten uit de wereld van ICT weten zij hoe zij moeten omgaan met alles wat er komt kijken bij een training. Schroom daarom niet om contact op te nemen met Decisco. Desgewenst kunt u worden doorverwezen naar de juiste training of trainer om uw ICT-vaardigheden naar een nog hoger plan te tillen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.