Bedrijven en Bedrijfsleven

Onze headhunter clinical research gaat voor u op zoek

woensdag, 30-8-2017  

SIRE Life Sciences® - SIRE Life Sciences®

Hebt u een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling educatie, medische apparatuur of een bepaalde therapievorm? Dan zoekt u waarschijnlijk jong en gemotiveerd personeel om uw bedrijf mee uit te breiden. Jonge mensen hebben een ongekende motivatie als ze onlangs van de universiteit komen. Ze zitten boordevol ideeën, zijn geschoold in brainstormen en kennen tegelijkertijd de methodes om medicijnen en apparaten te testen, te ontwikkelen of te innoveren. Als groot concern maar ook als beginnende onderneming hebt u geen tijd om zelf uw personeel te selecteren. Vraag daarom onze headhunter voor clinical research om hulp. Onze headhunter clinical research helpt u graag op weg en zal interessante onlangs afgestudeerden met een hoog gemiddelde of een bijzondere drive aanspreken. Hebt u één of meerdere openstaande vacatures? Dan wilt u deze vacatures als gespecialiseerd bedrijf misschien niet op een openbare vacaturebank plaatsen. U hebt geen zin in acquisitie in een dergelijke brede zin omdat u liever een specialistische headhunter clinical research in de arm neemt. Ons bedrijf, sire-search.nl, heeft zich toegelegd op het rekruteren van jong maar ook ervaren personeel dat perfect aansluit op uw bedrijfsfilosofie. Want u hebt veel meer aan medewerkers die deze visie delen dan dat ze er tegenin gaan. Hoewel een frisse wind geen kwaad kan wilt u niet dat uw personeel zich tegen u gaan keren. Onze headhunter clinical research luistert naar uw wensen zodat hij of zij snel voor u op zoekt kan gaan.

Zoekt u personeel? Onze headhunter clinical research helpt u op weg

U hebt een headhunter clinical research nodig omdat u wilt uitbreiden, omdat er mensen weg zijn gegaan of omdat er ziekte heerst. Misschien moest u iemand ontslaan en is er daarom haast bij geboden. Wat de reden dan ook mag zijn, onze headhunter clinical research staat letterlijk dag en nacht voor u klaar. Geen gedoe meer met het opstellen van vacatures en het plaatsen daarvan op vacaturebank, uw eigen website en sociale media. Vanaf nu is er nog maar een bedrijf en een persoon, de headhunter clinical research, die dit werk voor u doet. Omdat we niet alleen in Nederland werken kunnen we een zeer brede bevolkingsgroep aanspreken. Niet alleen de onlangs afgestudeerden in Nederland die op zoek zijn naar een baan, maar alle afgestudeerden die aan uw eisen voldoen binnen Europa. En daarbij kan het ook nog eens zo zijn dat het Amerikanen of Aziaten zijn die nog aan een Europese universiteit studeren en een carrière in Nederland of elders in Europa ambiëren.

  • We hebben namelijk 3 locatie in Europa vanwaar we werken,
  • We hebben meer dan 1.500 succesvolle plaatsingen voltooid,
  • En er zijn meer dan 100.000 professionals bij ons aangesloten.

Vergeet niet om onze site te bookmarken. Want ook al hebt u niet een headhunter clinical research nodig, we zoeken ook medisch personeel en laboranten voor u.

Voor elk medisch laboratorium bieden we de juist werknemers aan

Kijkt u eens op de website want daar leggen we u graag iets meer uit over onze werkzaamheden waaronder de functies van de headhunter clinical research. Via de gratis nieuwsbrief waarop u zich per mail kunt abonneren houden we u op de hoogte van nieuws binnen het rekruteren. En tevens kunt u ons persoonlijk aanspreken als u bijvoorbeeld vragen hebt of gebruik wilt maken van onze services. Spreek ons aan via de sociale media zoals Facebook of Twitter. Of stuur een e-mail, per ons tijdens kantooruren even op of spreek een medewerker via de ingebouwde chatfunctie even aan. Ook kandidaten kunnen hun CV via de site toesturen. Lees meer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.