ICT en Techniek

Onze it projecten ten behoeve van de maatschappij

woensdag, 14-3-2018  

Bij gemboxx-ictoplossingen.nl denken wij dagelijks met vele overheidsorganisaties mee aan it projecten en oplossingen. Dankzij onze it projecten ontstaan er websites en netwerken die de burger met een plaatselijke overheid verbindt. Er is doorgaans erg veel kritiek op de websites van diverse overheidsorganen. Het kan daarbij gaan om de site van de belasting, van de rijksoverheid maar ook van een gemeente. Denk aan de mogelijkheden zoals de aanvraag van een toeslag, het melden van een klacht in de wijk of het doorgeven van verhuizingen. In deze moderne tijden waar automatisering een belangrijke rol speelt komen onze it projecten vaak als geroepen. Want u kunt nog zoveel verstand hebben van leidinggeven over een samenleving, dat betekent nog niet dat u verstand hebt van het bouwen van een website en overige ICT. En dat is waar wij om de hoek kijken. Want naast het feit dat we een relatief jong bedrijf zijn, we zijn in 2012 opgericht, werken er wel degelijk mensen die meer dan 25 jaar aan ervaring met zich meebrengen. Dus vanaf het begin van het internet. Wij blijven doorleren in deze snel veranderende digitale wereld en daarom zijn onze it projecten altijd van deze tijd. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u op een originele wijze uw burgers kunnen bereiken? Hebt u gemerkt dat dit met de huidige it projecten steevast niet lukt? Schakel dan onze hulp in. Wij kijken graag even naar de digitale omgeving en komen dan met tips en trucs om het een en ander aanzienlijk te verbeteren.

We helpen met onze it projecten diverse overheidsorganisaties

In het verleden hebben we met onze it projecten vele gemeentes geholpen. Denk aan websites om de gemeente met de burger te verbinden. In het hele land kunnen we trouwens werken aan it projecten want vanuit Naarden kunnen we snel bij u langskomen. We bespreken alle opties en gaan vervolgens aan het werk. Alles is vanaf dan digitaal met elkaar te bespreken. Zo kunt u onze altijd bellen en mailen als er veranderingen moeten worden doorgevoerd. Op de website vindt u diverse voorbeelden van it projecten uit het verleden. Kijk er eens rond want u zult zien dat we ook u kunnen helpen!

  • Er moet een goede transparante vertaalslag gemaakt worden van de overheid naar de burger en andersom. Het is daarbij belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt,
  • Communicatie is uitermate belangrijk net als de mogelijkheid om inspraak te hebben,
  • We leggen tevens de nadruk op vernieuwingen tijdens het opzetten van onze it projecten. Dat zorgt ervoor dat we resultaatgericht te werk kunnen gaan waar u uiteindelijk de vruchten van kunt plukken.

We richten ons op het verbeteren van bestaande ICT oplossingen maar ook in op het uitvinden en innoveren ervan. Complexiteit gaan wij uit de weg want het is belangrijk dat iedereen begrijpt waar u voor staat!

Stelt u hoge eisen? Klim dan vandaag nog in de pen!

Weet u al precies wat u wilt? Of kijkt u graag nog even de kat uit de boom? Op de site vindt u allerlei projecten en oplossingen die we in het verleden zijn gestart. Bij vragen is het belangrijk dat u ons snel kunt bereiken en daarom staan we zowel telefonisch als via de mail voor u klaar. Schroom dus niet langer maar neem contact met ons op. We zorgen er vervolgens voor dat het u aan niets zal ontbreken. Onze website is een grafische reis langs de geschiedenis van ons bedrijf. Tegelijkertijd geeft het een goed beeld, een stappenplan van de reis die u doorloopt als u voor onze hulp kiest.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.