Ondernemers en Particulieren

Onze kozijnen laten vervangen

dinsdag, 16-7-2019  

Afgelopen maand hebben wij thuis de houtenkozijnen laten vervangen en dat was hoog tijd. Wij hebben al jaren weinig gedaan aan de buitenkant van ons huis en in verschillende houtenkozijnen zaten veel rotte plekken. Ook wilden wij ons huis graag energiezuiniger maken en hier was veel winst voor ons te behalen. Wij wilden graag een specialist inschakelen en kwamen toen uit bij benitech. Dit bedrijf kon ons de kozijnen leveren en monteren voor een zeer gunstige prijs. De laatste keer dat wij onze houtenkozijnen hebben geschilderd was ongeveer vijf jaar geleden. Wij hadden toen al door dat ze hun beste tijd hadden gehad en toe waren aan vervangen. Een kozijn kost echter veel geld en het leek ons verstandig om de vervanging uit te stellen. De afgelopen jaren hebben wij geld opzij gezet, zodat wij in een keer ons hele huis konden aanpakken. Ook vonden wij dat een aantal andere dingen prioriteit hadden en dachten dat wij nog wel konden wachten. Toen ik een paar maanden geleden de ramen aan het lappen was, zag ik hoe slecht onze kozijnen er aan toe waren. Her en der zaten er rotte plekken in het hout en de verf was aan het afbladeren. Gelukkig hadden wij ondertussen wij een groot bedrag opzij gezet, zodat wij op zoek konden gaan naar een bedrijf dat de houtenkozijnen kon vervangen.

Een specialist in kozijnen

Online hadden mijn vrouw en ik al snel een aantal bedrijven in de buurt gevonden die ons konden helpen. Een van de bedrijven die ons positief opviel was benitech. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kunststofkozijnen en verkoopt verschillende merken, waaronder hun eigen merk. Wij lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf en zagen mooie voorbeelden op hun website. Wij namen contact op met benitech en vroegen om een offerte voor het vervangen van de kozijnen. Er kwam een medewerker bij ons langs, zodat hij de hele situatie goed kon inschatten. Wij hadden nog niet de beslissing genomen om voor kozijnen van hout, of kunststof te gaan, maar werden door dit bedrijf overtuigt om kunststofkozijnen te kopen. Kunststofkozijnen hebben minder onderhoud nodig, zijn erg veilig en energiezuinig. Dit bedrijf zou ons bovendien gratis HR++ ramen leveren, deze ramen laten weinig warmte ontsnappen. Voor de zekerheid hadden wij ook een offerte gevraagd aan andere bedrijven, maar vonden benitech erg voordelig. Dit bedrijf gaf ook de mogelijkheid van een betaalplan, maar wij hadden zelf al genoeg geld opzij gezet.

Ons hele huis laten aanpakken  

Een aantal weken geleden kwamen er twee medewerkers van benitech om de kozijnen te vervangen. Het was een erg grote klus, maar de mannen hadden hard gewerkt en de klus snel afgerond. De kunststofkozijnen zien er erg mooi uit en ons huis is erg opgeknapt. Wij merken een groot verschil met het warmteverlies en horen minder geluid van buiten. Voor het vervangen van kozijnen raden wij benitech aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kunststofkozijnen
  • Er kwam iemand langs om ons huis te bekijken
  • Wij konden bij hun voordelig kunststofkozijnen aanschaffen en laten plaatsen
  • Wij kregen gratis HR++ ramen
  • Het is mogelijk om een betaalplan aan te vragen
  • Ons huis is erg opgeknapt
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.