Vrije tijd en Hobby

Onze rubberboten zien er stoer uit

donderdag, 12-4-2018  

Maar dat is zeker niet uw belangrijkste reden om rubberboten te kopen. Toch mag u op het water wel degelijk gezien worden. Daar zijn we heilig van overtuigd. U wilt anderen misschien toch een beetje de loef afsteken als u voorbij roeit. Afijn, mocht u graag één of meerdere rubberboten zoeken dan kunt u eens een kijkje nemen in onze online webwinkel met de toepasselijke naam rubberbootshop.nl. Wat wij u bieden is een breed scala aan rubberboten in diverse groottes en van uiteenlopende kwaliteit. Misschien zoekt u naar een zo goedkoop mogelijk bootje waarmee uw kinderen veilig door de sloten in uw woonwijk kunnen varen. Maar het kan ook zo zijn dat u een sterke boot zoekt waar minstens drie personen in passen en die meegaat op vakantie waar u wellicht halsbrekende toeren gaat uitvoeren. Voor echte wildwaterbanen kunt u natuurlijk niet met rubberboten aan komen zetten. Daar hebt u kunststoffen kano’s en kajaks voor nodig. Maar voor het lichtere werk volstaan onze rubberboten absoluut. Gaat u bijvoorbeeld lekker vissen in de Scandinavische meren? Of wilt u in Friesland op karper vissen? We hebben voor ieder wat wils. Zo vindt u er prachtige karperbootjes in diverse lengtes maar ook unieke RIB rubberboten die misschien tot onze meest exclusieve en luxe producten horen. Dit zijn natuurlijk de rubberbootjes die u kunt voorzien van een buitenboordmotor. En ook voor een keur aan buitenboordmotoren van verschillende makelij en kracht zult u bij ons slagen. Zo bieden we naast vele bootjes allerlei accessoires en losse onderdelen aan in onze webshop.

Morgen al rubberboten nodig? Bestel dan direct online

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Begin dan eerst met het verkleinen van uw zoekgebied. U hebt vast en zeker een budget dat u wilt handhaven. Selecteert de rubberboten dan op minimum- en maximumbedrag. Of kies uit de 2 tot en met 5 persoons rubberboten. Het bestellen is vervolgens een peulenschil, het zal vast niet uw eerste online bestelling zijn. Wist u dat u ook een gratis account aan kunt maken? Dat is erg handig voor als u eens een accessoire na wilt bestellen. Vergeet in ieder geval niet om een onderhoudssetje bij uw bestelling met rubberboten te kopen. Dan kunt u eventuele gaten en ander ongemak direct te lijf gaan. Wilt u trouwens liever de producten met eigen ogen bekijken? Wilt u een demonstratie zien en de vele rubberboten onder de loep houden? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in IJsselstein. Daar vindt u tevens onze demoruimte waar we u alles uitleggen over veilig varen en het gebruik van de boot. Op onze website vindt u het adres en de openingstijden. Maak van te voren even een afspraak als u een demonstratie wenst. Dan staat er een medewerker op de dag zelf voor u klaar om u rond te leiden. Ook is het trouwens mogelijk om de boten online te bestellen waarna u ze op afspraak bij ons kunt komen afhalen.

Kijkt u ook even bij de onderdelen en reparatiesetjes?

Naast het reguliere assortiment aan vele boten van rubber kunt u ook allerlei onderdelen en accessoires kopen. Kijk daarom ook eens bij deze categorieën zoals:

  • Lijm en andere reparatiemateriaal,
  • Roeidollen, ventielen en zitbanken,
  • Of zoek op merk zoals Aquaparx of Mercury.

Het is heerlijk om in uw eigen bootje te kunnen roeien, te vissen maar bovenal: te kunnen genieten van de natuur en het zonnetje. En zoals u zult zien zijn de prijzen uitermate laag en dat zullen ze bij ons ook zeker blijven. Bestel dus snel en geniet!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.